i wiele innych
1 SLAYER - REIGN IN BLOOD
2 MOONSPELL - IRRELIGIOUS
3 STATIC-X - MACHINE
4 KREATOR - COMA OF SOULS
5 TESTAMENT - DEMONIC
6 CLAN OF XYMOX - CREATURES
7 IN FLAMES - COLONY
8 MORBID ANGEL - DOMINATION
9 SEPULTURA - ARISE
10 RABAELLIUN - BURN THE PROMISED LAND
11 MALEVOLENT CREATION - WILL TO KILL
12 SAMAEL - PASSAGE
13 AMORPHIS - THE KARELIAN ISTHMUS
14 PANTERA - VULGAR DISPLAY OF POWER
15 IMMORTAL - BATTLES IN THE NORTH
16 IMMOLATION - HERE IN AFTER
17 BRUTAL TRUTH - SOUNDS OF ANIMAL KINGDOM
18 ENSLAVED - ELD
19 DOWN - NOLA
20 FEAR FACTORY - DEMANUFACTURE
u mnie zawsze na pierwszym miejscu były dwie płyty:
Manowar "Kings of Metal" i Slayer "Show No Mercy".
Abadon napisał(a):7. Metallica - Ride the lighting
wyslalam mu PM ale nie poprawil, wiec powiem to publicznie, bo to juz 2gi raz na tym forum, pisze sie ride the LIGHTNING
Painkiller - Judasów
Kings Of Metal - Manowar
Brave New World - Ironki
Crazy World

- Scorpions
Secret Of The Runes - Therion
As the Angels Reach the Beauty - Graveworm
Enthrone Darkness Triumphant i Puritanical Euphoric Misanthro - Dimmu Borgira
Division Bell - Pink Floyd
Dance Of Death napisał(a):Painkiller - Judasów
...
...
jeśli chodzi o ten album Therion to jeden z najsłabszych, zapodaj sobie lepaca kliffoth moim zdaniem najlepsza produkcja, jesli chodzi o Dimmu to te albumy to kicha. ale masz prawo myśleć inaczej
Dance Of Death napisał(a):Enthrone Darkness Triumphant
Wydawałoby się ,że Modern Talking i black metal to dwa nieprzystające do siebie muzyczne światy, i ich fuzja raczej nie jest wskazana.Norwegowie wyszli jednak z odmiennego założenia, i postanowili zaserwować ,,specjał" ,który,oprócz starych fanów, trafi również w gusta grupy niewiast(de facto niezwykle licznej) nie mogących się do końca odnalezc na dyskotece ze względu na swe upodobania do długowłosych chłopców,i którym nie zostało nic innego niż ,,metamorfoza" w wojowniczki ciemności.Oto klientela DB.Płyta powinna zostać zaorana w trybie natychmiastowym!
Necro Desecrator napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Enthrone Darkness Triumphant
Wydawałoby się ,że Modern Talking i black metal to dwa nieprzystające do siebie muzyczne światy, i ich fuzja raczej nie jest wskazana.Norwegowie wyszli jednak z odmiennego założenia, i postanowili zaserwować ,,specjał" ,który,oprócz starych fanów, trafi również w gusta grupy niewiast(de facto niezwykle licznej) nie mogących się do końca odnalezc na dyskotece ze względu na swe upodobania do długowłosych chłopców,i którym nie zostało nic innego niż ,,metamorfoza" w wojowniczki ciemności.Oto klientela DB.Płyta powinna zostać zaorana w trybie natychmiastowym!
ND,ty czasami mądrze gadasz

Zaorać i zapomniec!!
Necro Desecrator napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Enthrone Darkness Triumphant
ty sownistyczna męska świnio wyjekała by niejedna nawiedzona niewiasta.... widzę że bardzo nie lubisz słodzonej polewki ale porównywanie Dimmu do MT to małe wykoślwaienie w twojej chorej psychice. Co do panienek to nie wpowinny słuchać metalu to nie dla nich.
fetus napisał(a):Co do panienek to nie wpowinny słuchać metalu to nie dla nich.
Heh,też tak kiedyś myślałem ale rzeczywistość zweryfikowała moją opinię.

fetus napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Painkiller - Judasów
...
...
jeśli chodzi o ten album Therion to jeden z najsłabszych, zapodaj sobie lepaca kliffoth moim zdaniem najlepsza produkcja, jesli chodzi o Dimmu to te albumy to kicha. ale masz prawo myśleć inaczej
tak tylko z tego co mi wiadomo to Lepaca Kliffoth to jedne z pierwszych pły Theriona, a wiec oznacza sie Death Metalem -> a ja może stety, może niestety Death metalu nie słucham

1. Pink Floyd - "The Dark Side Of The Moon"
2. Pink Floyd - "The Wall"
3. The Gathering - "Mandylion"
4. Riverside - "Out Of Myself"
5. YES - "Close To The Edge"
6. Pink Floyd - "The Division Bell"
7. Opeth - "My Arms Your Hearse"
8. Opeth - "Damnation"
9. King Diamond - "Abigail"
10. Black Sabbath - "Black Sabbath"
Dance Of Death napisał(a):fetus napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Painkiller - Judasów
...
...
tak tylko z tego co mi wiadomo to Lepaca Kliffoth to jedne z pierwszych pły Theriona, a wiec oznacza sie Death Metalem -> a ja może stety, może niestety Death metalu nie słucham 
A gdzie tam :? Lepaca Kliffoth to nie death, a pozatym to dla mnie jedyna i najlepsza plyta Theriona, reszty nie trawie.
Motorhead - BASTARDS
Motorhead - INFERNO.
Dance Of Death napisał(a):fetus napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Painkiller - Judasów
...
...
taa oznacza to że nie przesłuchałeś tego albumu, death metal to nie jest posłuchaj zobaczysz ze ci sie spodoba.