Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mandaryna na zywo :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
ja tam lubie mandaryne jest zajebista- moze wysle smsa i sie spotkam za kulisami hej !
Tomash napisał(a):
Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.

I tu sie mylisz Big Grin Jak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci

A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?

I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce Big Grin

Przeca o tym mówię Big Grin
ja caly wieczor czekalam, bo chcialam zobaczyc jej spiew na zywo, a sie nie doczeklalam, bo telefon zadzwonil i jakos stracilam poczucie czasu... ale sciagnelam sobie to, TO COS i dzis obejrzalam Big Grin Jak mi sie przykro zrobilo gdy te lzy zobaczylam... PLACZMY RAZAM Z MANDARCIA!!!! Laughing Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?
Blood napisał(a):Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?

Eee tam, właśnie jak zrezygnuje to jest pierdolnięta (tak czy tak jest, wiadomo). Pośmiewisko i tak zrobiła z siebie wystarczające, więc nie powinno jej zależeć, a odejść od takiego koryta to normalnie szaleństwo by było. Smile
Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..
aXe Rose napisał(a):Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..

Tak ,zapewne... Laughing
A co do mandarynci...to raz ogladalam jakis program na TVN ( Laughing ) i mandaryncia sie wypowiadala...
reporter: czemu pani spiewa z playbacku??
mandaryna: Na wystepach publicznych trzeba spiewac z playbacku ...(czy cos w tym stylu,juz nie pamietam)
LOL Laughing Wink Rolleyes
I raz moj kuzyn technomaniak pochwalil sie,ze mandaryna zajmuje 2 miejsce na listach przebojow w tokyo Rolleyes Evil or Very Mad
O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink
lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink
Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisownia Tongue
aXe Rose napisał(a):
lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink
Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisownia Tongue
nie tylko Ciebie.. Angry
Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass Laughing
ok to byl dżołk...enjoy Smile
metallgirl napisał(a):Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass Laughing
ok to byl dżołk...enjoy Smile

tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass" Tongue
Goldie napisał(a):tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass" Tongue

No wiesz...michalek by sie obrazil Laughing Wink
taaa, ja mam autograf Michałka zprzed 7 czy 8 lat Tongue to jest hardkor Tongue i jak tu ma się na mnie obrażać? Tongue
zucam metal przechodze na strone MANDARYNY Rolleyes
kto idzie ze mna??
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ja ide, mandaryna jest zajebista- odwalcie sie od mandaryny głupcy !!
Stron: 1 2 3 4 5 6