09-05-2005, 09:28 PM
09-06-2005, 01:50 PM
Tomash napisał(a):Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.
I tu sie myliszJak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci
A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?
I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce
Przeca o tym mówię

09-06-2005, 05:01 PM
ja caly wieczor czekalam, bo chcialam zobaczyc jej spiew na zywo, a sie nie doczeklalam, bo telefon zadzwonil i jakos stracilam poczucie czasu... ale sciagnelam sobie to, TO COS i dzis obejrzalam
Jak mi sie przykro zrobilo gdy te lzy zobaczylam... PLACZMY RAZAM Z MANDARCIA!!!!
Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?

09-06-2005, 06:14 PM
Blood napisał(a):Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?
Eee tam, właśnie jak zrezygnuje to jest pierdolnięta (tak czy tak jest, wiadomo). Pośmiewisko i tak zrobiła z siebie wystarczające, więc nie powinno jej zależeć, a odejść od takiego koryta to normalnie szaleństwo by było.

09-06-2005, 06:21 PM
Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..
09-07-2005, 04:16 PM
aXe Rose napisał(a):Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..
Tak ,zapewne...

A co do mandarynci...to raz ogladalam jakis program na TVN (

reporter: czemu pani spiewa z playbacku??
mandaryna: Na wystepach publicznych trzeba spiewac z playbacku ...(czy cos w tym stylu,juz nie pamietam)
LOL

I raz moj kuzyn technomaniak pochwalil sie,ze mandaryna zajmuje 2 miejsce na listach przebojow w tokyo

09-07-2005, 06:40 PM
O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???...
hock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...

09-07-2005, 08:31 PM
lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???...Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisowniahock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...
![]()

09-07-2005, 09:00 PM
aXe Rose napisał(a):nie tylko Ciebie..lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???...Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisowniahock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...
![]()

09-07-2005, 10:34 PM
Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass
ok to byl dżołk...enjoy

ok to byl dżołk...enjoy

09-08-2005, 06:07 AM
metallgirl napisał(a):Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass![]()
ok to byl dżołk...enjoy
tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass"

09-08-2005, 12:47 PM
Goldie napisał(a):tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass"
No wiesz...michalek by sie obrazil

09-08-2005, 03:25 PM
taaa, ja mam autograf Michałka zprzed 7 czy 8 lat
to jest hardkor
i jak tu ma się na mnie obrażać? 

09-08-2005, 03:48 PM
zucam metal przechodze na strone MANDARYNY
kto idzie ze mna??
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

kto idzie ze mna??
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
09-08-2005, 04:03 PM
ja ide, mandaryna jest zajebista- odwalcie sie od mandaryny głupcy !!