dlatego ta sprawa powinna trafić do archiwum x

Niech razem rozwiążą tą zagadkę

Taa, tyle że jedną Scully mamy, a Muldera ani jednego, psia jucha

Beast King napisał(a):Taa, tyle że jedną Scully mamy, a Muldera ani jednego, psia jucha 
Noż o tej mówię....

, a za Muldera niech robi Kel'Thuz...

^ nosz kurwa, tutaj o mnie takie ploteczki, a ja nic nie wiem
Mariuszku, ładnie to tak, jak stara przekupka? :> Mariuszku, pod kołdrę się nie zagląda!
nic prostszego, jak kobiecie flaki wypruć, z rozkoszą nawet, aczkolwiek trzeba mieć krótko przycięte paznokcie do rękawiczek i nie ma już takiej przyjemności
odnośnie mandaryny to przed chwilą leciał jej występ w telewizorni - rotflowate potwierdzenie linka z pierwszego posta, 10/10, nie inaczej
![[Obrazek: 105_big.jpg]](http://www.mandaryna.com/foto/fani/105_big.jpg)
hmm tez to widzialem, masakra ... takiego falszu to dawno nie widzialem hehe normalnie dorownuje zagranicznym gwiazda ;]wstyd i zal.
o0oo0o Mandaryna a capella dała dziś extreme shambo vocal fuckin' massacre - ze znajomymi rotflowalismy na glebie przed TV-zorem niczym na jakimś Wyscigu Szczurów czy Sexmisji. dobrze że są takowe indywudua jak ona czy Lepper - zawsze moga rozbawic czleka do łez... i te łzy w jej oczach... lol
Nigdy sobie nie wybaczę, że tego nie widziałam

Te łzy były tró
Ale koncert Scorpionsow to byl cos

A ja nie oglądałem tego festiwalu. Postanowiłem, że nie dam zarobić tym żydom i masonom z TVN

Krzychun napisał(a):Ale koncert Scorpionsow to byl cos 
A obserwowałeś publiczność? Biorąc pod uwagę to, co zaprezentowali Scorpionsi publika powinna szaleć, a nie... stać i klaskać

I jeszcze to wystąpienie Wałęsy w samym środku