Wałęsa widocznie zamierza zrobić karierę muzyczną (najpier Jarre, terac Scorpionsi). W radiu słyszałem popis wokalny L. Kaczyńskiego - widocznie estrada nie jest obca politykom, nawet tym byłym.
A publikę tego pozerskiego festiwalu należałoby upakować w szopach i podpalić.
Publike ale nie cało bo wiele osob przyszło tam własnie dla Scorpions'ow a nie dla jakich mandaryn
No dobra, te kilka osób można oszczędzić, reszte - na spalenie!

Przegapiłem mandaryne w TV

(na koncercie byłem)
wie ktoś,czy leci powtóka jakaś??
No Scorpionsi to był 2 powod dla ktorego ogladałem Festiwal ;] dali bardzo ładne show chodz krotkie, dobrze ze nie bylo przerwy na reklame

Dajcie spokoj kobiecinie

jakby to Janusz z bik bradera powiedzial "nie becz glupia!"

Może boi się że mężuś się zbulwersuje a dzieci zgorszą widząc gołą dupę mamusi.....

Albo że jak zdejmie stanik to jej cały silikon wycieknie

boi sie o przyszlosc malego xawierka =] buhehe co jest ciekawe to, to ze zajela 2 miejsce w konkursie publicznosci ;] ciekawe ile czerwony kupil starterow za 10 zlotych ;]
Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.
Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.
I tu sie mylisz

Jak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci
A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?
I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce