Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najbardziej niepedalskie zespoly
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Rzecz najbardziej niepedalskie sa Motorhead i Manowar. To sa jedyne w 100% hetero zespoly. Nie musze dodawac ze osoby o innych pogladach na ten temat sa pedalami.

Nie inaczej!
Sorcerer

edit, po dłuuugim namyśle: i Venom
EDIT: pomyliłem działy...

Sorcerer, Motorhead, KAT, Testament, Slayer.
Motorhead - nie inaczej! Lemmy to najprawdziwszy kozak, ktory ma whisky zamiast krwi i morde przez ktora dzieci leja w wyro. A Manowar... Coz, moim skromnym zdaniem gejostwo Tongue
dodam do tego Kata i TSA
To jasne jak słońce - Manowar,Motorhead,Venom i może jeszcze Celtic Frost(chociaż uniformy mieli trochę ,,pedalskopodobne")...Reszta kapel niech sobie wskakuje w lateks i na powrót ładuje się w kakaowe oczka... Nie inaczej!

Szyszak napisał(a):A Manowar... Coz, moim skromnym zdaniem gejostwo Tongue

Moim skromnym zdaniem twoja stara gej...
Szyszak napisał(a):Motorhead - nie inaczej! Lemmy to najprawdziwszy kozak, ktory ma whisky zamiast krwi i morde przez ktora dzieci leja w wyro. A Manowar... Coz, moim skromnym zdaniem gejostwo Tongue

jep sie kurwiu, MANOWAR bylo hetero zanim ty poznales rozkosz zabawy lalkami
Acid Drinkers dodam jeszcze ;]
Slayer, Venom, Motorhead w tej chwili przychodzi mi na mysl.
A tak nawiasem mowiac to lepiej bylo juz zalozyc topic vice versa do tego bo tak to mozna pisac w ch.uj.
zdecydowanie Bleeding Through - wokalista wyglada jak twardy kawal skurwysyna
no to mi wypada tylko potwierdzić to co wcześniej już zostało napisane: ManOwaR, Motorhead i dodam jeszcze TSA
może jeszcze Kreator?
Manilla Road
Myślę, że Behemoth i Vader też raczej pedałami nie są...
Ogólnie - thrashowe i deathowe zespoły z reguły nie sa pedalskie.
Stron: 1 2 3 4 5 6