KelThuz napisał(a):Mille napisał(a):Grave Digger też nie jest pedalski. Bo niby z której strony??:>
niejako z definicji wynika, że każda niemiecka kapela jest przynajmniej w 10% pedalska.
Kreator, Sodom, Destruction i Exumer też?

Sodom jest w 100% niepedalski i proszę usilnie Keltiego o zostawienie mi go w spokoju!

KelThuz napisał(a):Mille napisał(a):Grave Digger też nie jest pedalski. Bo niby z której strony??:>
niejako z definicji wynika, że każda niemiecka kapela jest przynajmniej w 10% pedalska.
NIE INACZEJ,a w GD ,,ustawowe" 10% stanowią niektóre chórki, a dodatkowe 10 % ogólna kwadratowość i momentami wyczuwalna wieś.
PS.Choć przyznam się ,że bardzo lubię ToW czy E.

Slayer
Saxon
Type O Negative
Beast King napisał(a):Type O Negative
anu, zgoda - Stalowy Piotruś to definicja heteroseksualnego mężczyny

Scully napisał(a):Beast King napisał(a):Type O Negative
anu, zgoda - Stalowy Piotruś to definicja heteroseksualnego mężczyny 
Z facjaty to mi się zawsze z Lemmym kojazył

Tylko takich wąsideł mu brakuje

Dżemik napisał(a):Niewatpliwie.. 
Łał, ale śliczna pomadka!

Myślę że Slayer,Motorhead no i może Venom

tramposh napisał(a):Myślę że Slayer,Motorhead no i może Venom 
top 5
1.Manowar(pedaly w prom. 2000 km gina)
2Venom(1500km.)
3.Slayer(1200km.)
4.Motrohead(1000km)
5.Morbid Angel(999km.)
Nevermore napisał(a):tramposh napisał(a):Myślę że Slayer,Motorhead no i może Venom 
top 5
2Venom(1500km.)
3.Slayer(1200km.)
4.Motrohead(1000km)
5.Morbid Angel(999km.)
marna prowokacja padawanie......
XdkyX napisał(a):Nevermore napisał(a):tramposh napisał(a):Myślę że Slayer,Motorhead no i może Venom 
top 5
2Venom(1500km.)
3.Slayer(1200km.)
4.Motrohead(1000km)
5.Morbid Angel(999km.)
marna prowokacja padawanie......
zajechalo pedalstwem, czyzbys chcial obalic moja teze?
Necro Desecrator napisał(a):KelThuz napisał(a):Mille napisał(a):Grave Digger też nie jest pedalski. Bo niby z której strony??:>
NIE INACZEJ,a w GD ,,ustawowe" 10% stanowią niektóre chórki, a dodatkowe 10 % ogólna kwadratowość i momentami wyczuwalna wieś.
PS.Choć przyznam się ,że bardzo lubię ToW czy E. 
Hm...ok, ale np. Manowar ma chórek w "Warriors of the world united" i ani przez chwilę nie pomyślałem o tej piosence w kategorii pedalskiej.