Mille napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):KelThuz napisał(a):Mille napisał(a):Grave Digger też nie jest pedalski. Bo niby z której strony??:>
niejako z definicji wynika, że każda niemiecka kapela jest przynajmniej w 10% pedalska.
NIE INACZEJ,a w GD ,,ustawowe" 10% stanowią niektóre chórki, a dodatkowe 10 % ogólna kwadratowość i momentami wyczuwalna wieś.
PS.Choć przyznam się ,że bardzo lubię ToW czy E. 
Hm...ok, ale np. Manowar ma chórek w "Warriors of the world united" i ani przez chwilę nie pomyślałem o tej piosence w kategorii pedalskiej.
Tu nie chodzi o sam fakt używania przez zespół chórków a o ich brzmienie. W razie wątpliwości odsyłam do ,,Knights of the cross"(szczególnie refren w ,,Lionheart").
XdkyX napisał(a):Nevermore napisał(a):tramposh napisał(a):Myślę że Slayer,Motorhead no i może Venom 
top 5
1.Manowar(pedaly w prom. 2000 km gina)
2.Venom(1500km.)
3.Slayer(1200km.)
4.Motrohead(1000km)
5.Morbid Angel(999km.)
marna prowokacja padawanie......
Żadnemu z tych bandów nie można raczej zarzucić gejostwa.
^ mam nadzieję, że nie pan

Heh tylko sie przekomarzam

No cóż, generalnie to jak kto lubi - wybierajcie sobie dziatki dowolne konfiguracje.

Scully napisał(a):^ mam nadzieję, że nie pan 
Ja jestem trv extreme hetero barbarian.
Nie inaczej & ugh!
JA BYM DODAŁ OPETH I PANTERKĘ

Thrak napisał(a):JA BYM DODAŁ OPETH I PANTERKĘ 
Opeth? Rotfl
Pantera jak najbardziej,z naciskiem na ,,VDOP". Długie brody,ekstremalnie wytatuowany Anselmo,owłosione ,,nożyska"

,kowbojski klimat,proste,kopiące w ryj numery ,,zaopatrzone" w rasowe , ,,męskie" (czyt.bez wiejskich melodii a'la 99% heavy metalu) sola...Czego chcieć wiecej?
Necro Desecrator napisał(a):Thrak napisał(a):JA BYM DODAŁ OPETH I PANTERKĘ 
Opeth? Rotfl
Pantera jak najbardziej,z naciskiem na ,,VDOP". Długie brody,ekstremalnie wytatuowany Anselmo,owłosione ,,nożyska"
,kowbojski klimat,proste,kopiące w ryj numery ,,zaopatrzone" w rasowe , ,,męskie" (czyt.bez wiejskich melodii a'la 99% heavy metalu) sola...Czego chcieć wiecej?
Nie inaczej !!!!
Wystarczy obejrzec teledysk "cowboy from hell" - i wszystko jasne.
Tak mi sie jakos ZZ-Top skojarzylo, i nie wiem czemu - Metallica ;d.
Hukeram napisał(a):Tak mi sie jakos ZZ-Top skojarzylo, i nie wiem czemu - Metallica ;d.
Spoko zdarza sie ze przywolujemy tu kapele nie z dzialu H/P/T ale to juz chyba gruba przesada