Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gorgoroth aresztowani
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
co rozumiesz przez pojęcie "poważnej kapeli" ?
Moze zespol, ktory nie robi z siebie trupy cyrkowej? Ludzi, dla ktorych tworzenie muzyki jest wazniejsze od udawania wampirow,smokow,czy czego tam jeszcze?Zespol,w ktorym muzycy wiedza,jak uzywac instrumentow,ktore maja w lapach?nie wiem...moze sie myle?
fireball napisał(a):Moze zespol, ktory nie robi z siebie trupy cyrkowej? Ludzi, dla ktorych tworzenie muzyki jest wazniejsze od udawania wampirow,smokow,czy czego tam jeszcze?Zespol,w ktorym muzycy wiedza,jak uzywac instrumentow,ktore maja w lapach?nie wiem...moze sie myle?
No sam widzisz ze Dani i jego towarzysze potrafią zadbać o wszystko nie tylko o piękną muzykę czy świetne koncerty, pomyśleli o wszystkim, a może poweisz mi ze np. taki Gorgoroth to co on z siebie robi ? panienki na krzyżach, baranie głowy, okłądka płyty z płonącym kościołem... tak tak to wszystko zeby się pokazać... Ja kredki nie uważam za zespół promująćy tylko się dla kasy, oni robią to głównie z myślą o nas ( mówie ty o fanach kredek ) bo wiem zę tacy się znajdują na tym forum. Angry
Gorgoroth...ehhh...wiem.W pewnym momencie zespoly przekroczyly granice autopromocji, stawiajac ja ponad muzyke...a troche szkoda...ale nie chce sie powtarzac Big Grin
Postawił byś świeczkę na grobie Euronymous'a ? popatrz do czego doprowadził Varg'a ! nie popieram zachowania Varg'a ale myślę że był na skraju psychicznym. tak czy owak zabujstwo jest zabujstwem i też sobie zasłużył na pake... ale nie długo wyjdzie !! i to jest dobra nowina jeszcze 10 lat i znów będzie na wolności ! 8)
Postawilbym.Nie jedna i nie raz.Euro robil, co robil, ale to on w blacku jest...ikona?To on stworzyl tak wiele...rzeczy tak kontrowersyjnych jak i wspanialych...i za to nalezy mu sie pamiec...
hmmm Gorgoroth - wyglądają i ubieraja sie jak pojeby...Już od dzieciństwa pewnie chcieli być bardzo źli i niedobrzy zabierać zabawki innym itp... Clowni...Bardzo dobrze ze zostali aresztowani...
[Obrazek: EURO2.jpg]

Nagrobek euroświrusa. Możecie sobie popłakać Laughing
eeeeeej Euro to był bardzo miły pan

co do gorgorothu to nie wiem czy wierzyć w to że on swoje rytuały na ludziach z piciem krwi itp robi na serio, choć są dwie możliwości: pierwsza=tak bo jest psycholem, dwa=chwyt reklamowy podobnie jak koncert krakowski
Ja bym chyba nawet chetniej postawila swieczke na grobie Deada. To co zrobil w MayheM i Morbid zawet po latach jest niesamowite...
Dechri napisał(a):eeeeeej Euro to był bardzo miły pan

Pseudo satanista, łoś i antytalent Laughing
w takim razie ty jesteś pseudo znawcą jego twórczości
No co ty. Po prostu uważam że Blasphemer wyprzedza mrocznego transwestytę o kilka długości.
No chyba że Euro po kryjomy pykał w jakiejś kapeli jazzowej Laughing
Zostawcie Euronymousa! Biedaczek umarl w pskudny sposob, a teraz sie jeszcze na nim wyzywacie...ok - normalny nie byl - ale tworzyl muzyke, ktora byla...inna.Wspaniala - nie dlatego, ze byla trudna technicznie - fakt, muzyk z niego pod tym wzgledem przecietny - ale ta muza miala klimat! Jak zadna inna - wyjatkowy...
Varg też nei grał zbyt skomplikowanie, a jego dzieła są świetne (nawet te pimpołki na syntezatorze mają swój klimat)
Stron: 1 2 3 4 5 6