12-04-2004, 12:48 PM
12-04-2004, 02:35 PM
Moze zespol, ktory nie robi z siebie trupy cyrkowej? Ludzi, dla ktorych tworzenie muzyki jest wazniejsze od udawania wampirow,smokow,czy czego tam jeszcze?Zespol,w ktorym muzycy wiedza,jak uzywac instrumentow,ktore maja w lapach?nie wiem...moze sie myle?
12-04-2004, 02:42 PM
fireball napisał(a):Moze zespol, ktory nie robi z siebie trupy cyrkowej? Ludzi, dla ktorych tworzenie muzyki jest wazniejsze od udawania wampirow,smokow,czy czego tam jeszcze?Zespol,w ktorym muzycy wiedza,jak uzywac instrumentow,ktore maja w lapach?nie wiem...moze sie myle?No sam widzisz ze Dani i jego towarzysze potrafią zadbać o wszystko nie tylko o piękną muzykę czy świetne koncerty, pomyśleli o wszystkim, a może poweisz mi ze np. taki Gorgoroth to co on z siebie robi ? panienki na krzyżach, baranie głowy, okłądka płyty z płonącym kościołem... tak tak to wszystko zeby się pokazać... Ja kredki nie uważam za zespół promująćy tylko się dla kasy, oni robią to głównie z myślą o nas ( mówie ty o fanach kredek ) bo wiem zę tacy się znajdują na tym forum.

12-04-2004, 06:18 PM
Gorgoroth...ehhh...wiem.W pewnym momencie zespoly przekroczyly granice autopromocji, stawiajac ja ponad muzyke...a troche szkoda...ale nie chce sie powtarzac 

12-04-2004, 10:56 PM
Postawił byś świeczkę na grobie Euronymous'a ? popatrz do czego doprowadził Varg'a ! nie popieram zachowania Varg'a ale myślę że był na skraju psychicznym. tak czy owak zabujstwo jest zabujstwem i też sobie zasłużył na pake... ale nie długo wyjdzie !! i to jest dobra nowina jeszcze 10 lat i znów będzie na wolności ! 8)
12-04-2004, 11:29 PM
Postawilbym.Nie jedna i nie raz.Euro robil, co robil, ale to on w blacku jest...ikona?To on stworzyl tak wiele...rzeczy tak kontrowersyjnych jak i wspanialych...i za to nalezy mu sie pamiec...
12-04-2004, 11:51 PM
hmmm Gorgoroth - wyglądają i ubieraja sie jak pojeby...Już od dzieciństwa pewnie chcieli być bardzo źli i niedobrzy zabierać zabawki innym itp... Clowni...Bardzo dobrze ze zostali aresztowani...
12-05-2004, 12:22 AM
![[Obrazek: EURO2.jpg]](http://republika.pl/burzum/EURO2.jpg)
Nagrobek euroświrusa. Możecie sobie popłakać

12-05-2004, 08:37 AM
eeeeeej Euro to był bardzo miły pan
co do gorgorothu to nie wiem czy wierzyć w to że on swoje rytuały na ludziach z piciem krwi itp robi na serio, choć są dwie możliwości: pierwsza=tak bo jest psycholem, dwa=chwyt reklamowy podobnie jak koncert krakowski
co do gorgorothu to nie wiem czy wierzyć w to że on swoje rytuały na ludziach z piciem krwi itp robi na serio, choć są dwie możliwości: pierwsza=tak bo jest psycholem, dwa=chwyt reklamowy podobnie jak koncert krakowski
12-05-2004, 01:31 PM
Ja bym chyba nawet chetniej postawila swieczke na grobie Deada. To co zrobil w MayheM i Morbid zawet po latach jest niesamowite...
12-05-2004, 04:29 PM
Dechri napisał(a):eeeeeej Euro to był bardzo miły pan
Pseudo satanista, łoś i antytalent

12-05-2004, 05:21 PM
w takim razie ty jesteś pseudo znawcą jego twórczości
12-05-2004, 07:12 PM
No co ty. Po prostu uważam że Blasphemer wyprzedza mrocznego transwestytę o kilka długości.
No chyba że Euro po kryjomy pykał w jakiejś kapeli jazzowej
No chyba że Euro po kryjomy pykał w jakiejś kapeli jazzowej

12-05-2004, 10:22 PM
Zostawcie Euronymousa! Biedaczek umarl w pskudny sposob, a teraz sie jeszcze na nim wyzywacie...ok - normalny nie byl - ale tworzyl muzyke, ktora byla...inna.Wspaniala - nie dlatego, ze byla trudna technicznie - fakt, muzyk z niego pod tym wzgledem przecietny - ale ta muza miala klimat! Jak zadna inna - wyjatkowy...
12-06-2004, 06:13 AM
Varg też nei grał zbyt skomplikowanie, a jego dzieła są świetne (nawet te pimpołki na syntezatorze mają swój klimat)