Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gorgoroth aresztowani
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Proponuje Watykan ;]
Naz napisał(a):Pozatym śmieszą mnie reakcje ludzi zgorszonych takim zachowaniem, tak więc pewnie ucieszyłbym się gdybym Cię zobaczył podczas takiego koncertu. Pozdrawiam.
Zgorszenie... ?
Nieee...
Rozbawienie na widok mhrocznych "satanistów" to lepsze określenie dla mojej reakcji Big Grin
Niestety musze Cię rozczarować... na żadnym z tego typu koncertów mnie nie zobaczysz, ponieważ na koncerty chodzę słuchać muzyki. Gdybym chciał ogladać show to poszedłbym do cyrku Laughing
W takim razie wybacz. Spotkamy się kiedyś w cyrku Wink

Natterfrost w wywiadzie dla TE'A mówił, że w tego typu rzeczach chodzi w większości o zgorszenie. Rzyganie na publiczność czy pokazywanie tyłka. Nim więcej ludzi opuszczających sale koncertową tym większa radość muzyka ^^ Pozatym jest to raczej symboliczne i nie ma na celu pokazywać ich w świetle złych i wstrętnych satanistów ...
w takim razie rozumiem, że najbardziej uradowałby ich widok pustej sali koncertowej Smile
Naz napisał(a):Natterfrost w wywiadzie dla TE'A mówił, że w tego typu rzeczach chodzi w większości o zgorszenie. Rzyganie na publiczność czy pokazywanie tyłka. Nim więcej ludzi opuszczających sale koncertową tym większa radość muzyka ^^ Pozatym jest to raczej symboliczne i nie ma na celu pokazywać ich w świetle złych i wstrętnych satanistów ...

I w tym momencie sytuacja staje totalnie paradoksyjna. Koncert jest to występ zespołu na żywo, ale raczej nie w celu 'obrzygania' widza tylko występ podczas którego zespół wykonuje utwory ze swoich płyt, dem lub piosenek które właśnie powstały. I powinno ich chyba cieszyć to, że na koncert przyszło jak najwięcej publiki, a nie odwrotnie.
Pisze tylko to co wyczytałem z wypowiedzi jednego muzyka. Nie wiem co na myśli ma reszta... Wink
Gorgoroth - Clowni hehe... są załośni niepytajcie mnie daleczgo tak uwazam porostu tak uwazam i juz... Moje zdanie jest takie. Niewiem moze chcą pokaząć ze są ostrzy , groźni i jacy z nich evil devil lucyferius 666 demon satans tru fucking metale i dlatego na koncertach maja taką a nie inna scenerię...???Smile))
Moze sie ciesza ze mamusia wypuscila ich spod swoich skrzydel i moga wieczorem byc bardzo zli i pozniej pojsc spac? Laughing

Hethell
Mało wiecie, nie wypowiadajcie się. Ignoranci...
hehe kazdy ma prawo do własneg zdania.. Ty niezabronisz mi do wypowiadania się panie ignorant..Smile)))
jak dla mnie dobrze grają, na ich koncerty nie chadzam bo poprostu ich w polsce nie ma Smile (no dobra jeden był ale za daleko ode mnie no i wolałem jechać na Anathemę do Poznania)
TO ZNOWU JAKIŚ SPISEK SZMŁACTW SEMICKIEJ KRWI!!!
Nie... to tylko pier*oleni ortodoksyjni katole się oburzyli.
Cuż... Mnie osobiście uraża to, że mamy telewizję i radio katolickie :?
Toż to szok. I jakie rzeczy można tam usłyszeć : "Trzy słowa do Ojca prowadzącego - Chuj Ci w dupe". Nieeeee no, a jakby to dziecko usłyszalo ? To zkrzywi jego psychikę do końca życia. A tu ? Gołe babki, krzyże, krew - szara rzeczywistość Laughing
Tak sie bulwersowali ze to niby godzi w uczucia religijne katolikow.A jak radio rydzyka godzi w uczucia satanistow na przyklad?

Hethell
Stron: 1 2 3 4 5 6