Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gorgoroth aresztowani
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
1. Satanizm to nie religia
2. W Polsce nie ma 20 milionow maniakalnych satanistow.. A katolikow i owszem..
3. Ale racja.. to byla komedia..
1.Satanizm to chyba jednak religia
2.A moze są..kto ich tam wie..
3.Przyznaje sobie racje Laughing

Ale zeby az 20 milionow maniakalnych katoli??
zaczełam sie pakować... Mad

Heth
Satanizm to jest religia. W 1966 bodajże została przez La Veya czy jakoś tak zarejestrowana jako religia...
Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier Big Grin
aXe Rose napisał(a):Maniakalni katole żyją głównie na wsiach, ale tak naprawdę są maniakalną dulszczyzną, a religia katolicka jest im potrzebna tylko po to, żeby umoralniać ludzi, od których w gruncie rzeczy są bardziej niemoralni; i żeby sycić swoją hipokryzję. Dokładniejszą analizę tego problemu możecie znaleźć w wielu książkach z różnych gatunków, choćby w "Świętoszku" by Molier Big Grin
Dobrze prawisz.Religia w tym kraju jest na pokaz : krzyż na każdym wiejskim zakręcie,kilka kościodołów w każdym mieście,wszędobylskie Veritasy i dewocja, a przemoc na ulicy i w domach.Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?
Nasz kraj jest zajebisty !
Hagall napisał(a):Czy nasz kraj nie jest wspaniały ?

Zawsze się czymś wyróżnialiśmy.
Polska jest taki dziwnym krajem, w ktorym Jedyne i Sluszne racje kazdego czlowieka sa dla niego powodem do fuckania na wszystkich Innowiercow z gory na dol...niestety demokratyczna zasada wiekszosci glosu sprawia, ze w krajuz, w ktorym jest 115% (Smile) katoli taki koncert jak panow z Norwegii nie przejdzie...a szkoda...przydaloby sie polskie Black Circle...spalic kilka kosciolow Smile tak dla zabawy Big Grin a na zgliszczach robic sceny otwarte dla blackowych kapel ;]

fuck, odwala mi...a dopiero 22:00 jest ;]
Koncert Gorgoroth'a w polsce był jednym z lepszych jakie odbyły się w ostatnim czasie w polsce. Nie podwarzajmy umiejętności tej kapeli bo nie ma się o co sprzeczać.... jedno jest pewne grają dużo koncertów, wydają płyty więc to o czymś świadczy... Co do samej polski... a raczej kościoła w polsce to wstrzymam się od komentarza Mad :? :!:
A moim zdaniem nasi kochani ortokatolicy znów stanęli na wysokości zadania Smile Gorgoth mają dzięki nim nie tylko problemy,ale także świetną darmową reklamę-w koncu zakazany owoc smakuje najlepiej,więc... Wink A przy okazji papadewocjonaliści zareklamowali własną głupotę Laughing Szkoda tylko,że cała Polska będzie pewnie postrzegana jako kraj krzyża i świętej inkwizycji Evil or Very Mad
Polska odstawila wioche jakich malo... potem sie dziwic, ze u nas graja same Arki Noego i inne rammstein'y Big Grin katole rzadza swiatem... niestety Evil or Very Mad
w marcu będzie koncert kredek, mam nadzieje ze ci skończeni idioci (chdzoi mi o rzadz i katolików ) nie będą odstawiać gówna i nie zpieprzą zabawy !
myśle, ze jak zobaczą tych pedałów (COF) to oleją sprawę....

p.s nie uzywaj słowa idota nie znajac jego znaczenia....
myślę że w końcu ciebie ktoś zobaczy i oleje bo pierdoły gadasz
Fuckt fucktem, ze COF do powaznych kapel nie naleza...i tak jak nigdy sie z Krolikiem nie zgadzam,tak teraz chyba jestem zmuszony Big Grin akurat o Kredki sie nie martwie Smile na koncercie bedzie kilka wycieczek szkolnych i fani Ich Troje, wiec gdzie tu problem? Big Grin a Polska wiesniakiem stoi tak czy siak...
Stron: 1 2 3 4 5 6