08-29-2005, 04:49 PM
08-29-2005, 05:08 PM
ja bym czegos takiego na polce nie postawila 

08-29-2005, 05:22 PM
Hethell napisał(a):ja bym czegos takiego na polce nie postawilaHmm ... Dlaczego? Zawsze to jakieś urozmaicenie obok Kubusia Puchatka czy Muminków

08-29-2005, 05:24 PM
Mam całą kolekcję takich księżek. 

08-29-2005, 05:26 PM
takich xiazek sie na polce nie stawia bo wzbudzaja zbyt duze zainteresowanie gosci (polke z xiazkami mam nad lozkiem) lepiej sobie w szafie schowac
.po za tym zbytnie obnoszenie sie z czarna biblia kojarzy mi sie z obwieszaniem sie 5gramami o czym juz na forum pisalam.

08-29-2005, 05:28 PM
A ja ją okleję okładką z Kubusia Puchatka i nikt się nie kapnie 

08-29-2005, 05:33 PM
Hethell napisał(a):takich xiazek sie na polce nie stawia bo wzbudzaja zbyt duze zainteresowanie gosciTo co czytam to moja sprawa. Nie musi to gości obchodzić, ale jakby się któryś zainteresował to mogę im pożyczyć, nie ma sprawy.
08-29-2005, 05:48 PM
maharet napisał(a):powiedzalam tylko ze irytuje mnie obnoszenie sie z takimi sprawami. czytaj ok, jak dla mnie to lektura raczej srednia chociaz Lavey mial kilka dobrych pomyslow.istnieje duzo wiecej ciekawzych xiazek w taiej temayce. a swoja droga to bardzo popularna sie zrobila ostatnimi czasyHethell napisał(a):takich xiazek sie na polce nie stawia bo wzbudzaja zbyt duze zainteresowanie gosciTo co czytam to moja sprawa. Nie musi to gości obchodzić, ale jakby się któryś zainteresował to mogę im pożyczyć, nie ma sprawy.
08-29-2005, 09:23 PM
Hethell napisał(a):istnieje duzo wiecej ciekawzych xiazek w taiej temayce.Mogłabyś polecić coś fajnego? Będę wdzięczna

08-29-2005, 09:57 PM
Mój kolega sobie kupił, to matka zrobiła mu awanturę. Na szczęscie moja mama jest pod tym względem bardziej liberalna. Powiedziała mi, że dopóki nie zacznę odprawić czarnych mszy mogę sobie takie rzeczy czytać, bo to w końcu jakaś ideologia fiozoficzna, którą można sobie przeanalizować. Ale ja i tak nie mam zamiaru kupować/ściągać Biblii Szatana...
PS. Ale ja jestem głupi! Ściągnąłem z emule'a "Mein Kampf" po niemiecku...
Już wykasowałem i kupiłem (brat mi kupił, bo ja nie potrafię się allegro posługiwać
)jednak przez allegro.
PS. Ale ja jestem głupi! Ściągnąłem z emule'a "Mein Kampf" po niemiecku...
Już wykasowałem i kupiłem (brat mi kupił, bo ja nie potrafię się allegro posługiwać

08-29-2005, 11:27 PM
Mam nadzieję, że sprawa Biblii Szatana w tym temacie została wyczerpana? ; ) Koniec OT.
Z "Mein Kampf" miałem okazję przeczytać kilka fragmentów i wystarczy... Dziękuję bardzo.
Z "Mein Kampf" miałem okazję przeczytać kilka fragmentów i wystarczy... Dziękuję bardzo.
08-30-2005, 12:22 AM
No cóż, próbowałem dobrnąć do końca tego Wiekopomnego Dzieła
, ale niestety nie zdołałem. A przecież tyle ważkich tematów mnie w ten sposób ominełó! Widać żaden ze mnie Aryjczyk
-> 

08-30-2005, 09:00 AM
zaorać mein kampf - popłuczyny naszych odwiecznych wrogów powinny zostać spalone a prochy rozrzucone na strony świata
08-30-2005, 09:04 AM
wilk_fenriz napisał(a):zaorać mein kampf - popłuczyny naszych odwiecznych wrogów powinny zostać spalone a prochy rozrzucone na strony świata
Rzeby pokonać wroga też trzeba znać jego racje...
08-30-2005, 09:47 AM
maharet napisał(a):wilk_fenriz napisał(a):zaorać mein kampf - popłuczyny naszych odwiecznych wrogów powinny zostać spalone a prochy rozrzucone na strony świata
Rzeby pokonać wroga też trzeba znać jego racje...
a po co