08-28-2005, 09:21 PM
08-28-2005, 09:27 PM
pewnie, mogli by zrobić reedycję wyczynów romka K. z pewnej znanej polskiej kapeli :>
sprzedało by się jak ciepłe bułeczki
sprzedało by się jak ciepłe bułeczki

08-28-2005, 09:43 PM
Pearl napisał(a):Nie wiem, ile kosztowała, bo bałem się wziąc do ręki z powodu ludzi w księgarni. Byłem wtedy (dziwnym trafem i zupełnie wyjątkowo odziany w czarne szaty) i juz wzbudzilem male zamieszanie wsrod innych potencjalnych klientow, przystajac na chwile przed tym regalem. Boje sie pomyslec, co by bylo jakbym wzial Biblie do reki. Narazilbym sie najpewniej na linczYmir napisał(a):jakieś parę tygodni temu zobaczyłemw księgarni Biblię LaVey'aTy mówisz poważnie?A pamiętasz może ile kosztowała?
![]()

08-28-2005, 09:49 PM
Ymir napisał(a):Nie wiem, ile kosztowała, bo bałem się wziąc do ręki z powodu ludzi w księgarni. Byłem wtedy (dziwnym trafem i zupełnie wyjątkowo odziany w czarne szaty) i juz wzbudzilem male zamieszanie wsrod innych potencjalnych klientow, przystajac na chwile przed tym regalem. Boje sie pomyslec, co by bylo jakbym wzial Biblie do reki. Narazilbym sie najpewniej na lincz
Z pewnością wywlekliby Cię przed księgarnię i spalili na stosie

08-28-2005, 09:57 PM
A wcześniej jeszcze utopili i złamali kręgosłup
Jak ktoś che sobie zakupić "Biblię Szatana" bez takiego ryzyka jakiego ja doświadczyłem (
), to ma jeszcze 19 godzin- jesy na allegro! Link: http://allegro.pl/show_item.php?item=61221293

Jak ktoś che sobie zakupić "Biblię Szatana" bez takiego ryzyka jakiego ja doświadczyłem (

08-28-2005, 10:05 PM
To mozna bez problemów znaleść w necie
Straszny stek bzdur, jak dla mnie.

08-28-2005, 10:08 PM
NIeiwle z satanizmem mający wspólnego 

08-29-2005, 08:14 AM
ReTuRn napisał(a):Ale Stalin był głupim, a sprytnym bydlakiem; a Hitler był inteligentnym i charyzmatycznym bydlakiem.
Mniej więcej - Hitler był inteligentny ale chory, a Stalin to rzeczywiście był głupim bydlakiem...

08-29-2005, 09:31 AM
Obydwaj mieli w sobie coś, za co ich cenię - tą charyzmę, siłę, która pociągnęła za nimi tylu ludzi. Poza tym, Hitler nie był zawsze 'moralnie zły', chciał ulepszyc panstwo itp. niestety, przesadził.
08-29-2005, 10:07 AM
hier_kommt_die_sonne napisał(a):chciał ulepszyc panstwo itp.Jak powiedziałam mamie, że w jakiejś tam części nazizm nie był taki zły to się wręcz przeraziła

08-29-2005, 10:35 AM
Ludzie pokolenia naszych rodziców są troche wyprani, ich rodzice przeżyli wojne i dla nich hitler=wojna=zło=cierpienie itp. Wojna odcisnęła trwałe piętno na nich i nie potrafią spojrzeć obiektywnie 

08-29-2005, 10:44 AM
Wiesz, to nawet nie o to chodzi. Moi dziadkowie podczas wojny byli jeszcze bardzo mali. Z tego co wiem, to nie brali w niej udziału. Moja mama ma po prostu takie, a nie inne zdanie i nic go nie zmieni
Ale nie róbmy OT. Trochę to jednak nie na temat
Pozdr.

08-29-2005, 02:24 PM
NAzizm nie jest jeszcze taki zły, bo obraca się tylko przeciw innym krajom, a komunizm niszczy własny kraj 

08-29-2005, 04:08 PM
Pearl napisał(a):Ymir napisał(a):jakieś parę tygodni temu zobaczyłemw księgarni Biblię LaVey'aTy mówisz poważnie?A pamiętasz może ile kosztowała?
![]()
Ja kupułam Biblię Szatana w Empiku za 34 zł i nikt się jakoś na mnie dziwnie nie patrzył.
08-29-2005, 04:47 PM
a ja mam z netu szkoda mi kasy bylo