Koniecznie mialem ochote zrobic jakis nowy topic i wymyslilem cos takiego. Jakie waszym zdaniem mlode kapele (no mozna powiedziec powstale najwczesniej kolo 98 roku) sa dobre. Dobre tzn. nie zbeszczeszczone przez wspolczesny swiat muzyki(komerchy i te sprawy) Nie musi byc to koniecznie H/P/T.
Lost Horizon. nic innego.
KelThuz napisał(a):Lost Horizon. nic innego.
Zgadzam się jeśli podajesz ich jako przykład ,,młodej kapeli nie zbeszczeszczonej przez wspolczesny swiat muzyki(komerchy i te sprawy)",ale nawiązując do nazwy tematu ,to śmiem wątpić w ich przetrwanie...
statekx napisał(a):Koniecznie mialem ochote
A umieć mówić po polskiemu?
Necro Desecrator napisał(a):KelThuz napisał(a):Lost Horizon. nic innego.
Zgadzam się jeśli podajesz ich jako przykład ,,młodej kapeli nie zbeszczeszczonej przez wspolczesny swiat muzyki(komerchy i te sprawy)",ale nawiązując do nazwy tematu ,to śmiem wątpić w ich przetrwanie...
statekx napisał(a):Koniecznie mialem ochote
A umieć mówić po polskiemu?
A przeczytać potrafiłeś? A tak w ogole to zobacz jak ty piszesz.
heh..statekx ja nie umiem chyba takiej wymienić

Jest niedziela rano i myśleć mi się nie chce

Wróce jak coś sobie przypomne

Uważam, że Sysytem Of A Down. Natomiast kapela która nie przetrwa to np Slipknot. Oni wzbudzili sensacje wokół siebie dzieki tym maskom.

Nic innego...
Kaloff napisał(a):Uważam, że Sysytem Of A Down.
Według mnie to SoaD nie jest młoda kapelą (a napewno powstała przed '98

)

no moim zdaniem Virgin ma wielkie szanse by robic furore w polsce

a jesli chodzi o swiat no to moze Ewelina Flinta

juz nie moge....

a tak na serio to mnie to nie ochodzi bo i tak z nowo powstałych kapel zadnej nie słucham bo sa cieńkie... ale chwałą sie nalezy tym starym kapelom które grają do dzisiaj... 8)
Cytat:Według mnie to SoaD nie jest młoda kapelą (a napewno powstała przed '98 )
No fakt. Kurna nie doczytałem... Ale i tak przetrwaja

A mi się wydaje, że SoaD sie znudzi

hier_kommt_die_sonne napisał(a):A mi się wydaje, że SoaD sie znudzi 
ja już SoaD nie słucham tak namiętnie jak kiedyś (3 lata temu ok.), ale nigdy o nich nie zapomnę

i mi się nie znudzą, bo mogę posłuchac, ale wole poznawać inne kapele, m.in. te "nowo powstałe" co są kiepskie :F Hehe ale zawsze jacyś fani pozostają, ja np. nadal słucham Judas Priest i niektórych starszych też, a nie tylko ja słucham tych starszych z mojego otoczenia... więc jak one "przeżywają" to i te znane teraz też mogą przetrwać

Cytat:ja już SoaD nie słucham tak namiętnie jak kiedyś (3 lata temu ok.), ale nigdy o nich nie zapomnę i mi się nie znudzą, bo mogę posłuchac, ale wole poznawać inne kapele, m.in. te "nowo powstałe" co są kiepskie :F Hehe ale zawsze jacyś fani pozostają, ja np. nadal słucham Judas Priest i niektórych starszych też, a nie tylko ja słucham tych starszych z mojego otoczenia... więc jak one "przeżywają" to i te znane teraz też mogą przetrwać
No cóz.. Nic dodac nic ująć. Może tylko to że SOAD to kapela która gra naprawde ciekawa muzyke

Zobaczymy za 5 lat :> Ja kiedys tez miaałm taki boom na SoaD, kiedy to było takie super modne, a teraz tylko czasem zapuszczę...
No zobaczymy zobaczymy... Czas pokaże...