Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kapele które mają szanse przetrwać...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Tak dla sprostowania to wymienilem Soulfly'a na sile bo nic innego mi w tym czasie nie przyszlo do glowy. Ja Soulfly'a toleruje tylko ze wzgledu na Cavalere i gowno mnie obchodzi ze ktos to nazwie nu-shitem. Nie bede sie chwalil jak poprzednik ile slucham naszej szeroko pojetej muzyki metalowej ale na pewno nie krocej i nikt nie bedzie mi pieprzyl co jest dla mnie lepsze do sluchania.
No i wynikła z tego szeroko opisywana kłótnia bo jakiś szczeniak broni swojego ukochanego Systemu jak lew,po prostu Statekx,Atreju dajcie spokój Smile Niech sobie chłopiec pogada, a że nie umie czytać to już jego sprawa Surprised
Cytat:a że nie umie czytać to już jego sprawa
Do czego to się odnosiło??
Cytat:szczeniak
A skąd ty możesz wiedzieć czy ja szczeniak jestem co?

Kamael: edytuj posty!
Kaloff napisał(a):
Cytat:a że nie umie czytać to już jego sprawa
Do czego to się odnosiło??
Cytat:szczeniak
A skąd ty możesz wiedzieć czy ja szczeniak jestem co?

Do całej bezsensownej kłótni,statekx wyraźnie napisał ze na siłe wymienia Soufly bo uważa że na pewno nawet taki Soufly jest lepszy od Systemu a ty się zacząłeś podniecać.

A co do tego skąd mogę wiedzieć, to odpowiedź jest oczywista-widać to po twoich wypowiedziach oraz nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
Cytat:SOAD to jest nu-shit, czy ci się to podoba czy nie...
Nie che mi się kłócić,ale SOAD to nie jest "nu-szit", czy tego chcesz czy nie...
Podaj przynajmniej jedna piosenke która jest twoim zdaniem tzw. "nu-szitem". Może Bounce? Big Grin

Kamael: edytuj posty, powtarzam po raz kolejny. polecam przeczytać instruktażowy (;d) temat: http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3601
na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!
Cytat:nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba (SOAD I SOULFLY) zespoły to pieprzony nu-shit i można je tylko w klozecie spuścić
BRAFFO Smile
Nevermore napisał(a):na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!

O_O nie wierzę ktoś na tym forum słucha Mastodona. Jeśli lubisz bardziej pojebane dźwięki to posłuchaj Cult Of Luna, Pelican, Isis, Earth
A ja nie wierzę, że jednak ktoś na tym forum słucha Isis. Ilość wypowiedzi w tym temacie odebrała mi złudzenia...
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3430

Chciałbym, by ta kapela przetrwała na scenie długie lata ;].
Necroblood napisał(a):
Nevermore napisał(a):na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!

O_O nie wierzę ktoś na tym forum słucha Mastodona. Jeśli lubisz bardziej pojebane dźwięki to posłuchaj Cult Of Luna, Pelican, Isis, Earth

Big Grin spoko, pierwsze dwa znam i lubie, Isis i Earth poznam skoro polecasz. Wink

Wyjde na ignoranta, ale dla mnie wieje nuda jak jasna cholera.. Gdyby nie to, ze robia duzo halasu, to fajnie by sie przy tym zasypialo..
Dżemik napisał(a):

Wyjde na ignoranta, ale dla mnie wieje nuda jak jasna cholera.. Gdyby nie to, ze robia duzo halasu, to fajnie by sie przy tym zasypialo..

nikt nie powiedział, że to prosta i przyjemna muzyka.Sam za pierwszym przesłuchaniem nie wytrwalem do końca bo bylo irytujące i nudnawe.Ale po miesiecznym przesluchaniu stwierdzam ze to genialna muzyka a bebniarz to mistrz swiata Wink Daj Mastodon czasu, moze jednak wejdzie...
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

nikt nie powiedział, że to prosta i przyjemna muzyka.Sam za pierwszym przesłuchaniem nie wytrwalem do końca bo bylo irytujące i nudnawe.Ale po miesiecznym przesluchaniu stwierdzam ze to genialna muzyka a bebniarz to mistrz swiata Wink Daj Mastodon czasu, moze jednak wejdzie...

Plyte mam od 2 lat, zatem niestety juz sie chyba do Mastodona nigdy nie przekonam.. Wink
Nevermore napisał(a):
Necroblood napisał(a):

Big Grin spoko, pierwsze dwa znam i lubie, Isis i Earth poznam skoro polecasz. Wink

z tym, że Isis to bardziej stonowana muzyka. Bardziej postawiona na klimat niż "hałas". Earth natomiast to rycie mózgu jak ich mało. Może Ci się spodoba ;]
Kamael napisał(a):Chciałbym, by ta kapela przetrwała na scenie długie lata ;].

Przecież Isis jest całkiem popularny.

Rolleyes
Stron: 1 2 3 4