Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kapele które mają szanse przetrwać...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Statekx mój biedaczku założyłeś temat a wszyscy Ci tutaj piszą o Twojej "ulubionej" kapeli Surprised
No dobra na temat "system dałna" nie bede sie wypowiadal...nie chce nikogo urazic (bo sam nie lubie jak ktos obraza co lubie)

Acha i napisalem ze ok '98 roku wiec nie konkretnie.

Ja powiem ze trudno kogos wymienic i o to mi chodzilo...hmm a wiec na sile...Soulfly.

tramposh napisał(a):Statekx mój biedaczku założyłeś temat a wszyscy Ci tutaj piszą o Twojej "ulubionej" kapeli Surprised

that's right Crying or Very Sad
statekx napisał(a):No dobra na temat "system dałna" nie bede sie wypowiadal...nie chce nikogo urazic (bo sam nie lubie jak ktos obraza co lubie)

w tym momencie pisząc o "systemie dałna" obrażasz sporą część ich fanów... ale cóż...

ja mam nadzieję, bo nie znam za bardzo tych młodych kapel to mam nadzieję, że Butelka(?)... no i oczywiście Fear My Thoughts (ale oni są chyba z '97 albo nie wiem...)... ale mam nadzieję, że "nowy" FMT przetrwa wieki 8)
Cytat:"system dałna"
Powiedziałbym coś o tym twoim Soulfly,ale nie bede się zniżał do twojego poziomu... Szacuneczek...
Kaloff napisał(a):Powiedziałbym coś o tym twoim Soulfly,ale nie bede się zniżał do twojego poziomu... Szacuneczek...

Mozesz mowic, mi tak gul nie skacze.
Kaloff napisał(a):
Powiedziałbym coś o tym twoim Soulfly,ale nie bede się zniżał do twojego poziomu... Szacuneczek...
A skąd ty możesz wiedzieć jaki jest jego poziom niby co?Bo moim zdaniem już prędzej twój pozostawia wiele do życzenia.
Cytat:A skąd ty możesz wiedzieć jaki jest jego poziom niby co?
Pokazał to pisząc "system dałna".
Kaloff napisał(a):
nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba zespoły to pieprzony nu-shit i można je tylko w klozecie spuścić :?
Atreju napisał(a):
Kaloff napisał(a):
nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba zespoły to pieprzony nu-shit i można je tylko w klozecie spuścić :?

To, że ich nie lubisz nie oznacza, że możesz se z nich kpić... trochę szacunku dla osób, które to lubią...
Goldie napisał(a):To, że ich nie lubisz nie oznacza, że możesz se z nich kpić... trochę szacunku dla osób, które to lubią...

szacunek? a co to? Angry
hmm.....moim zdaniem te pierwsze kapele ktore otarly sie o pograniczne metal-coru. Killswitch Engage, 18 Visions (chociaz z nimi to juz gorzej), From Autumn To Ashes czy Bleeding Through. Wydali po 2-3 plyty i widac ze maja od cholery ciekawych pomyslow i chca isc dalej. Wiec stawiam na to...
zreszta zdaje mi sie ze ten rok pokaze - juz wielkimi krokami nadchodzi nowe BT Big Grin
Cytat:nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba zespoły to pieprzony nu-shit
Drogi Atreju nie zdajesz sobie sprawy jak w wielkim jesteś błędzie. System Of A Down nigdy nie grał (jak to nazwałeś)"nu-szitu". Jeżeli chcesz się wypowiadać na forum to pisz o rzeczach o których masz pojęcie. A jeżeli chcesz wiedzieć co gra SOAD to wejdź na : http://www.soad.fan.pl/
Za bardzo SOAD nie słucham, ale będziemy pewnie coverować z kapelą Aerials. Muszę przyznać, że całkiem fajna piosenka.
Fajne piosenki SOAD to ATWA, Bounce, Chop Suey!,Toxicity... Ale kurde to chyba nie na temat trochę Big Grin
Kaloff napisał(a):
Cytat:nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba zespoły to pieprzony nu-shit
Drogi Atreju nie zdajesz sobie sprawy jak w wielkim jesteś błędzie. System Of A Down nigdy nie grał (jak to nazwałeś)"nu-szitu". Jeżeli chcesz się wypowiadać na forum to pisz o rzeczach o których masz pojęcie. A jeżeli chcesz wiedzieć co gra SOAD to wejdź na : http://www.soad.fan.pl/
wbrew temu co mówisz chłopczyku mam spore pojęcie o SOAD, Soulfly i ogólnie scenie nu-shitowej. Metalu słuchałem kiedy ty pewnie jeszcze nie potrafiłeś powiedzieć "mama", więc stul japę. SOAD to jest nu-shit, czy ci się to podoba czy nie...

a tak wogóle to ISPWS :!:
Stron: 1 2 3 4