Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metalmania 2006
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Piszcie czy sie wybieracie, czy wiecie jakie zagrają kapele itp. Big GrinBig GrinBig Grin 8) 8) 8)
No ciekawe co Dziuba teraz wymyśli, kto nie dojedzie, czy bilety będą tylko 9000 czy może po 5000 zł.... Laughing nie no, nic nie wiem, i nawet nie mam koncepcji kto miałby zagrać, łudze się że
może Judasy przyjadą...może Obituary?
Eee, jak na razie to nie ma przeciez zadnych newsow na temat MM. Tylko na forum sa jakies dziwne plotki, np. o Nevermore i Anathemie. W koncu to XX edycja wiec mogli by zalatwic kogos "odpowiedniego" ale raczej marne szanse ;)
pewnie zagrają dla odmiany Vader, Tiamat, Moonspel, Samael, Anathema Laughing
Anathema? Cholera, mam nadzieję, że to tylko plotki, bo wtedy musiałbym kupić zapewne piekielnie drogi bilet na ogólnie nie interesującą mnie Metalmanię, by ich usłyszeć ;/.
Swoją drogą, teraz chyba już nie bardzo ten zespół pasuje do takich imprez. Przecież gdyby zagrali kawałki z ostatnich płyt, to pewnie zostaliby pogonieni ze sceny.
Kamael napisał(a):Anathema? Cholera, mam nadzieję, że to tylko plotki, bo wtedy musiałbym kupić zapewne piekielnie drogi bilet na ogólnie nie interesującą mnie Metalmanię, by ich usłyszeć ;/.
Swoją drogą, teraz chyba już nie bardzo ten zespół pasuje do takich imprez. Przecież gdyby zagrali kawałki z ostatnich płyt, to pewnie zostaliby pogonieni ze sceny.

Chopie, Anathema grała w 2003 roku, w dużej mierze nowe kawałki a czadu dali jak mało kto Big Grin
A mój post to był taki żarcik, bo praktycznie co roku na dziubofeście się pojawia co najmniej jedna z tych kapel(zwł. Moonspell i Tiamat)
W to, że dali czadu jak mało kto nie wątpię (wręcz przeciwnie), ale z nazwą festiwalu mają już teraz mało wspólnego ; ).
Może przytoczę jedno pytanie i odpowiedź zamieszczoną w FAQ'u na stronie zespołu:
Cytat:5. Do you still feel close to the metal scene today, both musically and ideologically?

Not really. I suppose I feel closer to the scene of my youth. Although we play with many heavy bands and some are good, most of them do not interest me very much.

Zapewne w przyszłym roku, po wydaniu nowej płyty, do Polski przyjadą, ale wątpię by była to akurat Metalmania.
Dobra, inaczej: może i anathema nie gra już metalu, ale znaczną część, jeśli nie 99% ich słuchaczy stanowią metale. Tak samo jest z np. Mortiisem który w zasadzie gra electro, ale słuchają go i tak metalowcy. Zresztą na metalmanii grały też np. Exploited czy apocalyptica, które ciężko nazwać metalowymi bandami :]
TESTAMENT!!!!

http://www.metalopolis.pl/more2.php3?met...1#news1197

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Przysięgam że przez 66 dni nie napisze złego słowa o Dziubińskim Big Grin

EDIT: oprócz tego Nevermore Laughing ożeszkurwajapierdole Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Do tego UDO, Painmuseum i Anathema,... nie wierze...dajcie piwa...jeszcze Unleashed, Solwork... \m/
Tomash napisał(a):TESTAMENT!!!!

EDIT: oprócz tego Nevermore Laughing ożeszkurwajapierdole Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Eee, za dwa dni odwołają Wink
Hehe i jednak Anathema... Będę musiał się poważnie zastanowić.
Tomash napisał(a):TESTAMENT!!!!

Do tego UDO, Painmuseum i Anathema,... nie wierze...dajcie piwa...jeszcze Unleashed, Solwork... \m/

NIE NO KURWA NIE WIERZE!!! ciekawe po ile bilety beda...
125 - nie tak źle
Proszę, proszę, i to mówi ten przeciwnik metalmanii z dyskusji o łudstoku Surprised
Vomitor napisał(a):Proszę, proszę, i to mówi ten przeciwnik metalmanii z dyskusji o łudstoku Surprised

Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6