Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metalmania 2006
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Wtedy to chyba zrobie mu juz wjazdcna chate Laughing
Tak sobie ostatnio myślałem jaka kapela może być niespodzianką tegorocznej metalmanii. Do głowy odrazu przyszedł mi szalony pomysł - EMPEROR! Biorąc pod uwagę, że panowie wznowili działalność koncertową, a w międzyczasie zagrają koncert w Niemczech to prawdopodobieństwo spełnienia tej wizji staje sie realne Smile Jak myslicie ?
No to by jakoś uratowało tą impreze. Tyle że czy ja wiem czy blackowa kapela grająca dość trudną muze nadaje się na gwiazdę takiego festivalu Question
Ostatnio grał Arcturus to teraz mógłby się pojawić Emperor Wink
Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/
Tomash napisał(a):
Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/

No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...
Właśnie patrzyłem na strone Nevermore - zero informacji o metalmanii w datach koncertów. Soilwork,którzy aktualnie nie mają gitarzysty - też zero potwierdzenia...
Ej, oni już zaczęli dystrybucję biletów? Nie chciałbym być w skórze osób, które bilety kupiły dla zapowiadanego składu wykonawców... Delikatnie mówiąc wkurzyłbym się ; ), bo jak tak czytam te Wasze posty zaczynam mieć wrażenie, że ten festiwal to jakaś prowizorka.
no niestety ja sie nie wybieram Sad ale Carpathianów to bym zobaczyła...
http://muzyka.onet.pl/mr,1221001,wiadomosci.html ... może testament jednak przyjedzie ?
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.
Dance Of Death napisał(a):
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.

LOL

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina
Hethell napisał(a):

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina

Dobry przyklad Tongue
Popatrzcie co przyjeżdza do Pragi
Stron: 1 2 3 4 5 6