Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metalmania 2006
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Dance Of Death napisał(a):
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.
co do tego czy odbywaja sie jedne z lepszych koncertow to polemizowalbym jakos taki ManowaR w swojej trasie gra 3 czy 4 razy u Pepikow podobnie u Szkopow, a Polske pomija chociaz zamiast nawet 1 koncertu w Czechach mogliby zorganizowac w takim np Chorzowie, zreszta wiele zespolow pomija nasz kraj i gdyby nie to ze nie jestesmy dla nich atrakcyjnym miejscem to nie byloby takich niejasnosci jak teraz z Testamentem

a to ze wiele kapel chwali polska publike za to ze umie sie swietnie bawic na koncertach i za ogolna atmosfere to juz inna sprawa
ekhm... powstaje pytanie za 100 pkt dlaczego Berlin Praga, a nie np. Chorzów... mysle ze chodzi tu głownie o warunki grania koncertu czyli kasa, miesce, czas, i ogólna organizacja tego wydarzenia, a oprócz tego dochodzi stosunek do samego panstwa. Ja nie wiem w czym tkwi problem ale jest złota zasada: jesli sie chce to sie zrobi. Jednak instnieja wykonawcy którzy to totalnie i dosłownie olewają Polske, a sa i tacy którzy bardzo lubią tu grać, a sa i tacy którym to obojetne czy to Polska czy Rumunia a liczy sie dla nich kasa i promocja.
"Tymczasem niektórzy wykonawcy (np. Nevermore) oficjalnie potwierdzają już swoją obecność na tegorocznej Metalmanii, która odbędzie się 4 marca w katowickim Spodku." ( z powermetal.pl )
http://muzyka.onet.pl/mr,1224898,wiadomosci.html

no i chyba fani Testamentu mają lipe... a miało być tak pięknie Tongue
Dance Of Death napisał(a):http://muzyka.onet.pl/mr,1224898,wiadomosci.html

no i chyba fani Testamentu mają lipe... a miało być tak pięknie Tongue
Do kurrwy nędzy.... w tym momencie odpuszczam sobie metalmanię Sad
jak ja lubie pocieszać ludzi Laughing
http://muzyka.onet.pl/mr,1225110,wiadomosci.html

Oooo Kurwa ! jednak moze byc pieknie ! chodz dalej szkoda Testamentu.
łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad
Ambivalent napisał(a):łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad

Nie jest zle, chodz mogl wystapic Testament i Therion.
Axel napisał(a):
Ambivalent napisał(a):łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad

ja bym chciał zeby był Slayer albo stara dobra Sepultura
Donkamillo napisał(a):
Axel napisał(a):

ja bym chciał zeby był Slayer albo stara dobra Sepultura

Ja bym wolal Metallice w oryginalnym skladzie z Burtonem.
taaaaaaaa moze zobaczysz ja na jakims starym VHSie albo w piekle Laughingchyba ze mi sie pojebało
i jestesmy 20 lat temu???
stara ,dobra Sepulture to tez mozesz sobie najwyzej na CD posluchac
no co własnie zaraz uczynie niech sasiedzi wiedza ze zyje... Laughing
nawet Therion nie jest taki zły,ale jak na chwile obecna to znam tylko jeden zespol z calej metalmanii.Ale zdąże się dokształcić! 8) Laughing
Mam nadzieje ze dadza jakieś: Moonlighty lub Delighty , Nightwishe itp.albo cos innego w klimatach gothic, to bym pojechala, zwazywszy na to że qmple obiecali mi darmowy bilet Arrow Arrow czytajcie: ,,no to pojedzie!'' Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6