Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Patrzcie co znalazłem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ciekawe.

Confusedhock:
O kUuUuUuUuUuUrwa Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
aXe Rose napisał(a):O kUuUuUuUuUuUrwa Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:

I nic nie trzeba więcej dodawać.
My sobie robilismy jaja z Sorrow Of Roses a teraz z nas sobie jaja robią...
Heh... racja. To najlepszy dowód na poparcie naszych słów, że Forum RMS schodzi na psy.. a raczej na pozerów.
Zapewne nie tylko tam się śmieją z tego forum.
Kamael napisał(a):Zapewne nie tylko tam się śmieją z tego forum.
Pewnie tak
zadna nowosc...ciekawe ile osob po tym poscie wiecej sie tu nie pokaze Big Grin bo jescze ktos go uzna za pozera Big Grin
wiem o różnych forach to praktykujących, ale nie martwcie się - forum rhapsody nic nie jest w stanie przebić pod tym względem
Scully napisał(a):
wiem o różnych forach to praktykujących, ale nie martwcie się - forum rhapsody nic nie jest w stanie przebić pod tym względem
Nie byłem na nim, więc trudno mi powiedzieć, ale i tak pewnie za niedługo dojdziemy do podobnego poziomu.
Kamael napisał(a):
Scully napisał(a):
Nie byłem na nim, więc trudno mi powiedzieć, ale i tak pewnie za niedługo dojdziemy do podobnego poziomu.
masz na myśli poziom przedszkolny? jak tak to się zgadzam
W sumie to oni śmiali się z tego topicu (który od dawna powinien być na traszowisku) a nie z forum.
aXe Rose napisał(a):Heh... racja. To najlepszy dowód na poparcie naszych słów, że Forum RMS schodzi na psy.. a raczej na pozerów.

Spokojnie. Gdyby cię w końcu zbanowali to zostało by tylko 0.00000000000000000000.1 % pozerów (zajmujesz resztę !!!)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Cytat:a mnie sie smutno zrobilo bo nigdy w zyciu nie wymyslilbym lepszej reklamy srodka na wzdecia, ojca szklarza, okulisty i wycieczek do korei polnocnej niz Juri - jego podpisik pod avatarkiem mnie niszczy: ..." Księżyc, wisi niczym okrutny portret
miękkie wiatry wyszeptują błagania drzew
gdy ta tragedia rozpoczyna się strzaskanym sercem ze szkła
i Północkoszmarnym zszarganiem snów
Lecz oh, bez łez proszę...". "Miekkie wiatry" mam zawsze po kluskach z miesiem made by supersam Smile

Spadlem z krzesła.. Big Grin Big Grin, albo to:

Cytat:Fajny jest koles z logiem Behemotha w avatarze i sygnaturce. I jeszcze cos tam gada o pozerach Big Grin

Ogólnie to miałem polewkę jak trzeba... Big Grin ...

...ale szkoda że tak obsmiewają NASZE forum.... Sad
Stron: 1 2 3