Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Patrzcie co znalazłem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
cannibal napisał(a):
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):ACH.....

Tongue
Po czosnek o kulistych kształtach ty tu siedzisz przeciez widzisz ze cię tu nie chcą

Moje zdanie jest takie:
Nigdy nie chcialem nikogo wypieprzać z forum [swoimi postami] , ale ten gość przekracza normy dobrego smaku na tym forum.... Sad

Cytat:Sprzedawcy butów to oporów żadnych nie mają ...

A tu nie masz prawa glosu Maggot - jest fajniejszy od Ciebie.... Laughing
Cytat:Dlaczego oni w dziale Black/Death mają temat o Cradle of filth?
LOL, gościu zna się na rzeczy Laughing Laughing Laughing
kurwa Evil or Very Mad ten maggot czy chuj go wie jak mu tam kazdym postem doprowadza mnie do furii ZAORAC I ZBANOWAC
a tak btw moze wbijemy sie na tamto forum jakas wieksza ekipa i pokazemy co umiemy obsmiewajac KAZDY topic?

Arion

Rumian napisał(a):a tak btw moze wbijemy sie na tamto forum jakas wieksza ekipa i pokazemy co umiemy obsmiewajac KAZDY topic?
no to byłby dopiero szczyt głupoty -_-;

odnośnie Maggota - spokojnie. coś się zrobi. widzimy co tu się wyprawia ^^
tak na przyszłość - zamiast podsycać jeszcze kłótnie, rzućcie post reportem i zapewniam, że efekty będą lepsze a i bałaganu mniej.
Arion napisał(a):tak na przyszłość - zamiast podsycać jeszcze kłótnie, rzućcie post reportem i zapewniam, że efekty będą lepsze a i bałaganu mniej.
Ja jak zwykle rzuciłem, nie wiem tylko czy we wszystkich przypadkach się wysłały.
Arion napisał(a):no to byłby dopiero szczyt głupoty -_-;
uzasadnij? pomysl sobie co by bylo jakbysmy im tak zycie umilili ze odechcialoby im sie forum Big Grin

Arion

po pierwsze wkurzyliby się i zrobiliby to samo tutaj, co równa się masie syfu, który bardzo ciężko byłoby opanować. wiesz, łatwo robić bajzel i rozpierdol, tyle że potem nie ty musisz to sprzątać i wysłuchiwać jaki tu bałagan i jacy kretyni się tu pojawiają. tym bardziej, że post reportów nadal rzadko kto używa.

po drugie - to ich forum i w tym momencie ludzie stąd bojkotujący wszystko, co tam zobaczą, byliby tymi złymi którzy zasyfiają forum, co potwierdziłoby tylko ich zdanie na temat ograniczenia umysłowego użytkowników tego forum.

jeśli o mnie chodzi to tego typu szczeniacko tępym odgryzaniem się tym samym nie sądzę byście cokolwiek osiągnęli oprócz wyników odwrotnych od zamierzonych. zamiast głupio atakować w zacietrzewieniu, bo ktoś to forum skrytykował, lepiej weźcie te opinie pod uwagę i rozważcie dlaczego taka fama po necie poszła.

nie chciałabym mieć wiele wspólnego z tym forum jeśli taka krucjata doszłaby do skutku.
Tamten temat o Abbacie jest tak infinitezymalnie głupi że nie ma się co dziwić że z niego zlewają, przecież sami z tego lejemy i co? krzywda się komuś dzieje? mroczne serduszko się komuś złamało? to jest otwarte forum, więc każdy może je oglądać, cytować, mówić o nim co mysli.
nie rozumiem tego bulwersa co u niektorych?a moze boli was to ,ze starzy wyjadacze tej o to muzy sie brechaja z mlodszych i poczatkujacych w zyciu??ech...
Tak jak mam być szczery to się specjalnie nie dziwię, że się śmieją z tego forum. Mamy tutaj przecież takie kwitaki że łeb przy samej dupie urywa.
W sumie to zgadzam się z każdym słowem Arion.
Tyle, cześć.
heh po co sie przejmowac czyjas tam opinia
Jakbym miał się przejmować wszystkimi rzeczami co usłyszałem już dawno bym się zastrzelił.
Ale w sumie to oni mają 600 userów a my tylko 2000 :/
no dobra, na forum pojawia się ostatnio wiele dziwnych ludzi i postów Tongue Ale póki co jest to jedyne forum, na którym siedzę. Więc będę tu póki będą fajni ludzie i jeszzce jaki taki poziom. A Arion dobrze prawi - nalać jej :]
Stron: 1 2 3