Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Patrzcie co znalazłem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Heh... racja. To najlepszy dowód na poparcie naszych słów, że Forum RMS schodzi na psy.. a raczej na pozerów.

Spokojnie. Gdyby cię w końcu zbanowali to zostało by tylko 0.00000000000000000000.1 % pozerów (zajmujesz resztę !!!)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
... Można się już śmiać?
Abadon napisał(a):W sumie to oni śmiali się z tego topicu (który od dawna powinien być na traszowisku) a nie z forum.
No z topicu i z niektórych userów
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Heh... racja. To najlepszy dowód na poparcie naszych słów, że Forum RMS schodzi na psy.. a raczej na pozerów.

Spokojnie. Gdyby cię w końcu zbanowali to zostało by tylko 0.00000000000000000000.1 % pozerów (zajmujesz resztę !!!)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teraz mam pewność że to 1991 to rok urodzednia, a "al-pl" to jakiś nowy rodzaj zespołu downa
Mam pytanie: Czy jest możliwość żeby zbanować MAGGOTa w trybie natychmiastowym ?
Jak czytam jego wypociny to mi sie niedobrze robi.
Ten ziomek jest wyjątkowym debilem.... Sad
Laughing Laughing

[mimo to nie banujcie go moderatorzy bo mam sie z czego smiać - jest taki chory ..... Smile ]
JA PRZYNAJMNIEJ NIE PRZEKLINAM I POTRWAFIE NAPISAĆ COŚ PO POLSKU BEZ CHAMSKICH DODATKÓW
Moze na poczatku to bylo smieszne, ale teraz stalo sie wkurwiajace...
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):JA PRZYNAJMNIEJ NIE PRZEKLINAM I POTRWAFIE NAPISAĆ COŚ PO POLSKU BEZ CHAMSKICH DODATKÓW
gratulacje! dzieci nie powinny przeklinać!
Blood napisał(a):Moze na poczatku to bylo smieszne, ale teraz stalo sie wkurwiajace...

Czyli ZAORAĆ maggota !!!! Laughing
proponuje ankiete:
Kto jest za zabanowaniem maggota
Abadon napisał(a):proponuje ankiete:
ankiete?! a po co każdy się podpisze pod tak!
ACH.....

Tongue

Rób Abadon - pewnie nie będzie oporów. Wink
Mariusz P. napisał(a):

Rób Abadon - pewnie nie będzie oporów. Wink

Sprzedawcy butów to oporów żadnych nie mają ...
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):ACH.....

Tongue
Po chuj ty tu siedzisz przeciez widzisz ze cię tu nie chcą
Stron: 1 2 3