Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lost Horizon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Hmmm, sama nie wiem, co mnie skłoniło do posłuchania tego... chyba ktoś mnie wyprał Wink
tak czy inaczej po jakimś czasie mogę stwierdzić, że jeśli to jest jeszcze p2p2, to bardzo wysokich lotów, o czym świadczy bardzo udany debiut. Zawarta w nim treść bardzo przerosła moje oczekiwania, kolejnym plusem jest niesamowity głos wokalisty, niejakiego Daniela Heimana - wszystko to sprawia, ze od jakiegoś czasu noszę się z poważnym zamiarem nabycia w/w debiutu.
Ja mam ich kilka mp3 Big Grin Fajnie grają Laughing
whatsername napisał(a):Ja mam ich kilka mp3 Big Grin Fajnie grają Laughing

mp-trujkowym pozerom mowimy stanowcze NIE!!!

Horda Wojtka Lisickiego, Boga Metalu, moze byc sluchana tylko z oryginalnych plyt, nie inaczej!

ATW - 666/10
AFTTGB - 10/10
Cytat:mp-trujkowym pozerom mowimy stanowcze NIE!!!

Zgadzam się, ale 'trójkowym' Wink Bądź uważny nawet w słusznym gniewie...
ReTuRn napisał(a):
Cytat:mp-trujkowym pozerom mowimy stanowcze NIE!!!

Zgadzam się, ale 'trójkowym' Wink Bądź uważny nawet w słusznym gniewie...

lol, specjalnie napisalem tak, by podkreslic jeszcze bardziej pogarde, z jaka daze TRUJących scenę pozerów!
GENIUSZ W NAJCZYSTSZEJ POSTACI!

ATW - KVLT\666,666x666,666/10/KVLT
AFTTGB - 15/10

Nie ukrywam ,ze w przypadku LH jestem totalnym fanatykiem.Wszystko co W.Lisicki wykreował w swoim zespole,począwszy od muzyki na ideologii kończąc,to dla mnie najprawdziwsza pieprzona magia! Niby jest to nadal stylistyka ,,p2p2" ,ale nawet jeden riff LH wyprzedza o lata świetlne dokonania wszystkich ,,rycerzyków" razem wziętych.Daniel H. bez wątpienia posiada wokal wszechczasów.Lisickiemu gotów był bym postawić pomnik-jesli chodzi o scenę metalową to stanowi on dla mnie największy autorytet,tak pod względem talentu kompozytorskiego jak i światopoglądu jaki reprezentuje.LH jest zespołem o ,którego dobre imię zawsze będę walczył;antagoniści tej kapeli DO PIECA!! NO FATE.ONLY THE POWER OF WILL!!
YEAH! THIS WAR IS REAL!!!

dołączcie do Legionu Stali w Koalicji Znaku Młota: www.oncelosthorizon.com
w ogole, to nigdy nie uwazalem, iz LH posiada stylistyke p2p2, czysta moc , jaka emanuje z muzyki tych nadludzi, pozbawiona elementow gejowskich, antywalecznych i po prostu niepotęznych, natychmiast pozwolila mi uzmyslowic, iz jest to TRUE METAL takim, jakim go stworzyli bogowie!
Nie moge sie doczekac juz tego, co zgotuje nastepnego Wojtek, a majac swiadomosc, iz synchronitycznosc istnieje, natrafia na zajebistego boga wokalu, gdy powstanie caly material i magia znowu zacznie dzialac!
KelThuz napisał(a):w ogole, to nigdy nie uwazalem, iz LH posiada stylistyke p2p2
osoba, która mnie wyprała, twierdzi tak w zaparte, żeby mi udowodnić, jaka to nie jestem TRV Angry
KelThuz napisał(a):YEAH! THIS WAR IS REAL!!!

dołączcie do Legionu Stali w Koalicji Znaku Młota: www.oncelosthorizon.com

Jestem dumnym członkiem LEgionu juz od pół roku.WSTĘPUJCIE BRACIA!

KelThuz napisał(a):w ogole, to nigdy nie uwazalem, iz LH posiada stylistyke p2p2, czysta moc , jaka emanuje z muzyki tych nadludzi, pozbawiona elementow gejowskich, antywalecznych i po prostu niepotęznych, natychmiast pozwolila mi uzmyslowic, iz jest to TRUE METAL takim, jakim go stworzyli bogowie!

Na Kroma!A jednak można spotkać na przeżartych pozerskim ścierwem metalowy forach,ludzi rozumiejących fenomen tych Przepotężnych Transcendentalnych Wojowników zesłanych na ziemię w celu dokonania Metalowego Zbawienia!Prawdziwie wzruszyłeś mnie stary tym co napisałeś.Jedno wielkie HAIL!

KelThuz napisał(a):Nie moge sie doczekac juz tego, co zgotuje nastepnego Wojtek, a majac swiadomosc, iz synchronitycznosc istnieje, natrafia na zajebistego boga wokalu, gdy powstanie caly material i magia znowu zacznie dzialac!

Też tak uważam...Zdaję sobie sprawę ,iż Daniel H. jest posiadaczem zajebiściewyczesanegowkosmos wokalu ,ale mam również na uwadzę fakt boskiej interwencji w działalność LH ,która na pewno skrzyżuje drogi Wojtka z nowym wokalnym Mister Universum!BTW, coś mi mówi ,że moment w ,którym skonfrontuję swoje narządy słuchu z Nowym Dziełem Bogów może byc dla mnie jeszcze bardziej intensywnym przeżyciem niż koncert ManOwaR w Czechach...Czekam z niecierpliwością... THE TIME IS NOW!
Cytat:lol, specjalnie napisalem tak, by podkreslic jeszcze bardziej pogarde, z jaka daze TRUJących scenę pozerów!

Ok, teraz pojąłem.
Mi tam czasem trza powoli tłumaczyć Big Grin
Hmm...Jak widać,na forum zaledwie trzy osoby znają ten zespół...Ehh.... :?
Oceny KelThuza i Desecratora sa mocno przesadzone, bo az tak wybitnym zespolem LH nie jest, ale fajnie sie ich slucha nawet takiemu antyfanowi power metalu jak ja.. Lubie wokal Heimana (zreszta wyminilem go chyba w topicu o najlepszych wokalistach).. Chlopak ciagnie zespol..

Jednak jesli chodzi o taka muzyke, to wole Zonate..
lol, zaorać
Rozumiem, ze imc KelThuz nie lubi Zonaty? Taka przykrosc mi przed snem robisz..

PS> Drugie okienko, 3 postac od lewej..
http://img104.echo.cx/img104/5479/159tx.jpg
Stron: 1 2 3 4