09-03-2005, 01:06 PM
09-03-2005, 03:00 PM
^ No ba! Ale już.
09-03-2005, 06:42 PM
Ej ! 

09-03-2005, 06:54 PM
nie ma sie czym podniecać już samo motto przewodnie
NO FATE ONLY THE POWER OF WILL wystarczy po prostu ten nurt mnie nie porywa..wolę thrash death black byle nie power..czy jak sie tam zwie.
NO FATE ONLY THE POWER OF WILL wystarczy po prostu ten nurt mnie nie porywa..wolę thrash death black byle nie power..czy jak sie tam zwie.
09-03-2005, 07:04 PM
fetus napisał(a):nie ma sie czym podniecać już samo motto przewodnie
,,Zaorać" to za mało powiedziane...
09-03-2005, 07:12 PM
nie podnieca mnie to
09-04-2005, 10:29 AM
no to jep sie i po krzyku
09-06-2005, 08:41 AM
,,WATER,FIRE,WIND & SOIL,MY SOUL CAME TO BE REBORN!!"
09-06-2005, 11:07 AM
Cytat:GENIUSZ W NAJCZYSTSZEJ POSTACI!
ATW - KVLT\666,666x666,666/10/KVLT
AFTTGB - 15/10
Nie ukrywam ,ze w przypadku LH jestem totalnym fanatykiem.Wszystko co W.Lisicki wykreował w swoim zespole,począwszy od muzyki na ideologii kończąc,to dla mnie najprawdziwsza pieprzona magia! Niby jest to nadal stylistyka ,,p2p2" ,ale nawet jeden riff LH wyprzedza o lata świetlne dokonania wszystkich ,,rycerzyków" razem wziętych.Daniel H. bez wątpienia posiada wokal wszechczasów.Lisickiemu gotów był bym postawić pomnik-jesli chodzi o scenę metalową to stanowi on dla mnie największy autorytet,tak pod względem talentu kompozytorskiego jak i światopoglądu jaki reprezentuje.LH jest zespołem o ,którego dobre imię zawsze będę walczył;antagoniści tej kapeli DO PIECA!! NO FATE.ONLY THE POWER OF WILL!!
ale bzdury, choć masz prawo tak sądzić, skoro jesteś fanatykiem LH
oba albumy - przyzwoite i tylko tyle
09-06-2005, 02:38 PM
LH to takie sobie granie, naprawdę nic nadzwyczajnego 

09-06-2005, 03:21 PM
ReTuRn napisał(a):LH to takie sobie granie, naprawdę nic nadzwyczajnego
Ja powiem ze slyszalem jedna plyte. Graja dobrze, podoba mi sie ta gra, ale nic oryginalnego. Takie children of bodomowskie...chociaz nie mozna powiedziec ze zerżniete bo obie kapele powstaly w podobnym czasie.
09-06-2005, 10:52 PM
statekx napisał(a):Ja powiem ze slyszalem jedna plyte. Graja dobrze, podoba mi sie ta gra, ale nic oryginalnego. Takie children of bodomowskie...chociaz nie mozna powiedziec ze zerżniete bo obie kapele powstaly w podobnym czasie.
LOL
09-06-2005, 11:00 PM
KelThuz napisał(a):statekx napisał(a):Ja powiem ze slyszalem jedna plyte. Graja dobrze, podoba mi sie ta gra, ale nic oryginalnego. Takie children of bodomowskie...chociaz nie mozna powiedziec ze zerżniete bo obie kapele powstaly w podobnym czasie.
LOL
No dobre hahahaha beka na maksa

09-07-2005, 06:18 AM
statekx napisał(a):ReTuRn napisał(a):LH to takie sobie granie, naprawdę nic nadzwyczajnego
Ja powiem ze slyszalem jedna plyte. Graja dobrze, podoba mi sie ta gra, ale nic oryginalnego. Takie children of bodomowskie...chociaz nie mozna powiedziec ze zerżniete bo obie kapele powstaly w podobnym czasie.
Splugawiłeś ten temat nazwą tego gówna.
Tomek/Nevermore napisał(a):oba albumy - przyzwoite i tylko tyle
,,dzięki za info i wielkie dzięki za szczerą opinię!!
pozdrawiam"

A mówiąc serio,to naprawdę nie rozumiem jak mozesz Tomek stawiac pięcioligowy power metal i takiż thrash z piejącymi wokalistami, nad LH...
Kamael: edytuj posty...
09-07-2005, 07:20 AM
Cytat:A mówiąc serio,to naprawdę nie rozumiem jak mozesz Tomek stawiac pięcioligowy power metal i takiż thrash z piejącymi wokalistami, nad LH...
poproszę o konkrety, bo wydaje mi się,że ja pięcioligowego thrashu i power metalu nie słucham