Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lost Horizon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Dżemik napisał(a):Oceny KelThuza i Desecratora sa mocno przesadzone, bo az tak wybitnym zespolem LH nie jest, ale fajnie sie ich slucha nawet takiemu antyfanowi power metalu jak ja.. Lubie wokal Heimana (zreszta wyminilem go chyba w topicu o najlepszych wokalistach).. Chlopak ciagnie zespol..

Jednak jesli chodzi o taka muzyke, to wole Zonate..
Dżem, chyba nie zrozumiales o co im chodzi Tongue
hmm co do LH, mnie ono specjalnie ani ziebi ani grzeje -moge posluchac ale nie mam dla nich jakiegos szczegolnego uwielbienia
Hmm...Dżemik do piachu!!
Nie baldzo rozumiem o co sie dzieciom rozchodzi.. Jacys lapidarni sie zrobiliscie..

Cytat:Dżem, chyba nie zrozumiales o co im chodzi Tongue

A o co im chodzi?
Dżemik napisał(a):Nie baldzo rozumiem o co sie dzieciom rozchodzi.. Jacys lapidarni sie zrobiliscie..

A o co im chodzi?

Patrz : 11 przykazanie w temacie o ,,KoK".

Edit:Ooo sorry,nie jedenaste przykazanie, a hasło jakie się nad nim znajduje w tym samym poście Wink
Dżemik napisał(a):Nie baldzo rozumiem o co sie dzieciom rozchodzi.. Jacys lapidarni sie zrobiliscie..

A o co im chodzi?
przeczytaj raz jeszcze topic od samego poczatku a szczegolnie wypowiedzi KelThuza i Necro Desecratora ...... i co rozumiesz juz?
Cytat:przeczytaj raz jeszcze topic od samego poczatku a szczegolnie wypowiedzi KelThuza i Necro Desecratora ...... i co rozumiesz juz?

Gdybym rozumial, to nie zadawalbym glupich pytan, nie?

Cytat:Patrz : 11 przykazanie w temacie o ,,KoK".

Edit:Ooo sorry,nie jedenaste przykazanie, a hasło jakie się nad nim znajduje w tym samym poście Wink

Haslo jest tak samo traci debilizmem, jak i to pyszalkowate przykazanie..
Świat schodzi na psy...Metalowe forum ,którego strzeże moderator pozer! DO PIACHU!
Dżemik, poczytaj ich posty jesli nie rozumiesz, okreslenia jakich uzyli wobec muzyki i czlonkow LH i zastanow sie nad tym 5 minut
Podczas wizyty u kumpla miałem okazję posłuchać tego LH. Naprawdę nie wiem, czym się tak jeden z drugim podnieca. Cała linia melodyczna na klawiszach, gitary słabo słyszaln... Tylko wokal totalnie miażdżacy, ale to sporo za mało...
nastepny.... n/c ludzie czy ten kraj upada juz calkowicie? czy nikt juz nie umie czytac ze zrozumieniem? poczytajcie sobie teksty KelThuza i Necro Desecratora i zastanowcie sie czy te
Necro Desecrator napisał(a):Na Kroma!A jednak można spotkać na przeżartych pozerskim ścierwem metalowy forach,ludzi rozumiejących fenomen tych Przepotężnych Transcendentalnych Wojowników zesłanych na ziemię w celu dokonania Metalowego Zbawienia
Necro Desecrator napisał(a):Też tak uważam...Zdaję sobie sprawę ,iż Daniel H. jest posiadaczem zajebiściewyczesanegowkosmos wokalu ,ale mam również na uwadzę fakt boskiej interwencji w działalność LH ,która na pewno skrzyżuje drogi Wojtka z nowym wokalnym Mister Universum!BTW, coś mi mówi ,że moment w ,którym skonfrontuję swoje narządy słuchu z Nowym Dziełem Bogów może byc dla mnie jeszcze bardziej intensywnym przeżyciem niż koncert ManOwaR w Czechach...
wypowiedzi czy tez inne ktorych juz nie bede cytowal sa napisane jako powazne oceny tego zespolu? no i jak? boli? goraco w glowke? pala sie wlosy? kurwa mac co sie porobilo w tym kraju
Tacy ludzie są barwni i ciekawi, i wyrażają swoją opinię w taki sposób, jak im się podoba, więc proszę przestać lamentować - mam wrażenie, że trochę wam żal...
Rumian- Twierdzisz, ze tamte peany byly ironia? Skad zatem post Wszebada w tym topicu? http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3469

Necro- nie jestem 'metaloffcem', zatem i za pozera uznac mnie trudno..
Scully napisał(a):że trochę wam żal...

Ale czego ma być nam/komus żal Question a co do tematu - wokal faktycznie dobry, ale... nie wiem nie zachwyca mnie aż tak bardzo ta kapela(wprawdzie słyszałem tylko pierwszą płytkę), choć może częściowo dlatego, że jak coś z każdej strony jest chwalone(od Tylko rocka przez metal hammer a na heavy metal pages i wszystkich forach kończąc), to od razu wzbudza moje wątpliwości Laughing a jeszcze w sprawie potęgi, niszczenia pozerów, itd itd... to stwierdzam że ryk Lemmy'ego między "Overkill" a "(we are) the road crew" na "No sleep till hammersmith" niszczy wszystko, koniec tematu Laughing
Dżemik napisał(a):Rumian- Twierdzisz, ze tamte peany byly ironia? Skad zatem post Wszebada w tym topicu? http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3469

Necro- nie jestem 'metaloffcem', zatem i za pozera uznac mnie trudno..
nie wiem - zapytajmy go samego albo moze to tez jakas ironia hmm a co do tych postow no sluchaj przeciez podalem Ci przyklady poza tym widzisz chyba komentarze Necro skierowane do Ciebie - mysle ze one mowia same za siebie
temat o LOST HORIZON powinien zawsze byc na samym poczatku!
Stron: 1 2 3 4