SML napisał(a):Ja chetnie zawitałbym nad mzaurskie jeziorka do jakiegoś domku, tak najchetniej w czerwcu, lub pod koniec września, koniec sezonu mniej ludzi, i tak wogóle, przyjemniej.... niestety ani tam ani nad morzemi nie niałem okazji jeszcze być, od dzieciaka tylko góry góry góry....
Ja takich problemów nie mam

Na Hunterfest to raczej zespoły nie dla mnie... troche rock'a no i do tego Acid Drinkers, raczej wolałbym odwiedzic Castle Party... ale to sie zobaczy w przyszłe wkaacje, trzeba zarobic troche i odwiedzieć miejsca w Polsce, m.inn Gdańsk i Bolków<lol>
Ja kocham Mazury

Pływanie w jeziorze, przepiękne lasy, cisza i spokój... Poza tym, dobre warunki do tworzenia. W wakacje można trafić również na ciekawe imprezy min. w Malborku (polecam

) Co roku tam jeżdżę, więc tym razem wybrałam Tatry i nie żałuję

Trzeba sobie urozmaicać życie.
Aaa Malbork jest piękny. Pamiętam jak byłam tam swego czasu i był zlot "Harlejowców" - miodzio. Wspomnienia niezapomniane.
dla wszystkich którzy kochają spokuj i wyciszenie sie polecam wszystkim wypad w nasze piękne góry .... bież plecak rower - bądż piecha i w droge zarezerwuj sobie z tydzień czasu i w droge ... obcowanie z naturą to najpiekkniejsze co mozna zwiedzić jej piękna zostało tak niewiele ...
Ja polecam Tatry... Szczególnie okollice Kasprowego, Głóbałówki, Zakopane (w Zakopanem drogo, ale okoliczne miejscowosci proponują nocleg za grosze, za to dojazd też lekka sprawa). Ja byłem tam rok temu i nie załuje.... bardzo mi sie podobało.... szkoda tylko, ze aparatu nie miałem:/
Taa.. gory.. =] Woda mnie odpycha.. wole gory.. Jezdze tam odkad pamietam a zawsze sie czuje tak jakbym byl tam po raz pierwszy.. =)
Zawsze cieżko zwiedzic wszystko, z każdą wycieczką odwiedzamy nowe miejsca... piekne to jest.....
Oo tak

Zdecydowanie Tatry. Najpiękniejsze góry jakie w życiu widziałam :] W te wakacje byłam tam po raz pierwszy, a w Zakopanem spędziłam zaledwie tydzień, ale zdążyłam naprawdę dużo zwiedzić

Dużo bo dużo, ale to i tak zaledwie mała część w porównaniu do tego co można tam jeszcze zobaczyć.
Właśnie wróciłem z Florydy

Taaa a ja za jakąś godzine wyjeżdżam nad nasze morze... ech...
A ja jutro wyjeżdżam na turniej w Łęczycy - p(al)ić, gwałcić, mordować! :> Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć!

Arion napisał(a):Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć! 
Ja poprosze zdjecie Damy(Ciebie) w bieliznie sredniowiecznej

Acrid napisał(a):Arion napisał(a):Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć! 
Ja poprosze zdjecie Damy(Ciebie) w bieliznie sredniowiecznej 
Wiesz... Za bieliznę to wtedy robił pas cnoty...
Pas cnoty miał zgoła inne zadanie, bynajmniej nie jako bielizna ;]
A bielizny panie w śrfedniowieczu nie nosiły - jedynie giezła, takie jakby białe długie koszule nocne ;P