07-28-2004, 05:59 PM
07-29-2004, 12:02 PM
Z powodu okropnej pogody zostałam "uziemiona" w domu :/ Babia Góra musi jeszcze poczekać....
07-31-2004, 09:28 AM
Hehe, pogoda się poprawiła (mam nadzieję, że na dłużej) i w związku z tym dzisiaj jadę!!!
(tym razem to pewne
)

SML
07-31-2004, 11:50 AM
Ja tradycyjnie wybiore sie na ognisko
W te wakacje sie przynajmniej nie bede nudzic, ale nastepne mają być jeszcze lepsze.

07-31-2004, 09:31 PM
A ja w czwartek ( 5 sierpnia) jade na festiwal wikingów, hu hu
Juz siebie widze w cudownej dlugiej sukni z lnu i fartuszku, zyjaca przez 3 dni bez pradu, cieplej wody i wspolczesnych wynalazkow
Ale chyba warto sie poswiecic
No a potem jak wroce Radom welcome, bo do babc pojade na pare dni. A potem, bleh matura. To sie wytnie 

Arion
08-01-2004, 02:36 AM
Imprezy rycerskie - Nidzica, Grunwald, Olsztyn, Łęczyca... A prywatnie może Sokółka 
Ogólnie dużo natury, wspaniałych ludzi, ogniska, pląsy, śpiewy i jak najmniej normalności

Ogólnie dużo natury, wspaniałych ludzi, ogniska, pląsy, śpiewy i jak najmniej normalności

08-02-2004, 12:50 PM
Wam to dobrze
Ale ja też nie mam na co narzekać. Właśnie wróciłam z wycieczki, Babia Góra zdobyta!
Przepiękne widoki, świeże, górskie powietrze, zejście ekstremalnym szlakiem akademickim.... Ogólnie rzecz biorąc, było zajebiście
A jutro Zakopane 
PS: Udanych wyjazdów życzę

PS: Udanych wyjazdów życzę

SML
08-03-2004, 11:03 AM
Miriam moze też zdobede Babią Góre ... Wyjazd w Beskidy planowany, ale to w ramach odpoczynku, mam nadzieje, ze dostep do forum tam bede miał

08-09-2004, 05:04 PM
SML - w takim razie udanego wypoczynku w Beskidach życzę i zdobycia Babiej Góry
Na pewno nie pożałujesz. A ja wczoraj wróciłam z Zakopanego; Giewont i Kasprowy Wierch zdobyte
Jestem z siebie dumna 

08-14-2004, 10:15 PM
A ja jutro z rana wybywam na Ukrainę malować
Wracam 29, pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy 

Arion
08-15-2004, 07:43 AM
Hyh, ja właśnie wróciłam z bardzo długiego, 18stkowego ogniska... :> Zbudowałam zamek Posępnego Czerepu XD chociaż to z daleka bardziej jak U-bot wyglądało, no cóż... Pływałam sobie 2 godziny na rowerze wodnym, a moi pachołkowie (dobrze, że nie widzą tego, co tu o nich wypisuję ;P) dzielnie pedałowali ;] I nauczyłam się strzelać z pejcza...
Strzelam sobie, strzelam... Przychodzi kumpel: "Tylko uważaj, żebyś się w głowę nie uderzyła." I nagle łup!
Heh, fajną mam szramę na czole
Strzelam sobie, strzelam... Przychodzi kumpel: "Tylko uważaj, żebyś się w głowę nie uderzyła." I nagle łup!
Heh, fajną mam szramę na czole

08-16-2004, 08:26 AM
Rhonwen- miłego wypoczynku życzę 
Arion- do wesela się zagoi

Arion- do wesela się zagoi

Arion
08-16-2004, 08:31 AM
Miriam: do wesela jak do wesela, ona mi nie przeszkadza ;] Tylko że mam turniej w Łęczycy za 1,5 tygodnia i naczelny bractwa mnie powiesi jak to zobaczy ;P Khy, no nieważne, trzeba się uczyć i dokształcać, prawda? 

08-16-2004, 08:41 AM
Heh, a ja nie musze nigdzie jeździć, wystarczy że wyjde z domu i obojętnie w którą strone pujdę, jest albo jezioro, albo las, albo jezioro w lesie 8)
08-16-2004, 09:08 AM
Arion napisał(a):trzeba się uczyć i dokształcać, prawda?
Racja, racja