A ja jade 3o lipca do zakopca . Poraz 3-ci , ale co tam :p
Kurde... normalnie wróciłam z GrecYji

Świetny kraj, żal było wyjeżdzać... no ale coś sie kończy a coś zaczyna
Cholera, a teraz mam w domu remont i siedzie w jakiejś kafejce... może będe pod koniec tygodnia jak dobrze pójdzie ;]
Pozdrowienia dle wszystkich

Witamy, witamy

Super, że udał Ci się wyjazd, mam nadzieję, że innym również

w Grecyji mają dupne żarcie, ale mają za to ładne widoczki ( szczególnie meteory )
Byłam w zeszłym roku i nie podobało mi się, ale to raczej kwestia organizacji, Grecja sama w sobie ładna
i dobra Metaxa
a co do meteorów... coś fantastycznego, naprawdę robią ogromne wrażanie
Krolik napisał(a):w Grecyji mają dupne żarcie, ale mają za to ładne widoczki ( szczególnie meteory )
Mi tam smakowało ;]
Tak meteory są piękne, ale większe wrażenie zrobiły na mnie wyspy np. Skiathos. Świetne widoki ;]
a ja przedwczoraj dostałam propozycję wyjazdu na Ukrainę na 2 tygodnie i zamierzam skorzystać...
Szykują się wobec tego 2 tygodnie ze sztalugami i farbkami

A ja jutro jadę do Zubrzycy Górnej, pojutrze zamierzam wyjść na Babią Górę, a w piątek wyjazd na Słowację na gorące żródła

Aaaa Mir no to miłego wypoczynku życzę !

Ja niestety nie jade nigdzie na wakacje.

Dzięki Prisca

A w przyszłym tygodniu Zakopane i góry!!!

Ja prawdziwe wakacje przeżyje chyba dopiero za rok. Teraz niepotrzebnie wydalem mnóstwo kasy na drobe przyjemności.. ech.... no szkoda, ale za rok bedą wycieczki po Castle Party.. itp. Trzeba bedzie troszeczke złociszy zaoszczedzic... przydadzą sie. Jednak te wakacje nie sa stracone - ogniska wspólne małe koncerty.. nie jest źle, chociaz chce sie odwiedzić wieksze "imprezy". Moze na przełomie wrzesień/październik zachacze o Opole

i sie odkuje.
ja ostatnio bylem 1 tyg w KArpaczu, a teraz moze niedlugo bede z ojcem lecial do Norwegi, bo jakas robote tam ma u znajomego na pare dni

ja sie wybieram na spływ kajakowy, od tego piątku

oooooo spływ kajakowy, to ekstra sprawa, zazdroszczę, sama też bym się wybrała, no ale nie narzekam, mimo iż to dopiero połowa wakacji ja jestem w pełni zadowolona

A jutro na woodstock