Według mnie ich popisy na scenie są wyjątkowo fajne

Pozadym zespół jest bardzo ciekawy szkoda tylko że śpiewają po niemiecku bo nie przepadam za tym językiem ale i tak ich lubię

Do ich muzyki język niemiecki po prostu jakoś pasuje... a jak go nie lubisz, to posłuchaj sobie "Stripped", albo najlepiej obejrzyj clip

Rammstein - niemieckie gówno które niepowinno istnieć...Nienawidze tego zespołu wymiotować mi sie chce jak slysze nazwe zespolu...
Hmm... mam całkiem odmienna opinię, ale dyskusja i tak byłaby bezcelowa.
Pandora napisał(a):[quote="SHOX!"]Co do clipu do "Ameriki", to faktycznie jedna wielka klapa.
nie tylko klip ale cala ta piosenka...chociaz z zalozenia i tematu miala byc taka "kiczowata"... :? mnie sie nie podoba...
klip "America" - śmieszny kicz

ale sama piosenka wpada w ucho, fakt.
muzyka Rammstein'a jest ciekawa, szczególnie dlatego ze uzywają języka niemieckiego, ktory jak znalazł do cięższych kawałków.
ogólnie jednak wygląd muzyków zle mi się kojarzy... wokalista z "fikuśną" grzywką...wogole jakoś z wyglądu przypominają mi ss'manów... dać im tylko czarne mundury i opaskę ze sfastyką i gotowi...

Math napisał(a):wogole jakoś z wyglądu przypominają mi ss'manów...
Wszyscy? Lindemann może i owszem, ale... wiesz, który to Flake Lorenz?

hmm ten w okularach ?

członków Rammstein'u znam kiepsko, od razu mowie

Tak, właśnie ten w okularach
Jak on wygląda na SS-mana, to ja na Myszkę Miki

Math napisał(a):no więc jesteś Mickey Mouse 
Zapewniam Cię, że nie
Mnie się tam podoba wizerunek Rammsteina.
Math napisał(a):klip "America" - śmieszny kicz 
A moim zdaniem to świetna parodia Ameryki.
Miriam napisał(a):Math napisał(a):klip "America" - śmieszny kicz 
A moim zdaniem to świetna parodia Ameryki.
Właśnie na tym kiczu polega parodiowanie Ameryki

Zespół jest moim zdaniem ok, chociaż dużo mu brakuje do tego żebym powiedziała że jest super czy zajebisty.
A tak w ogóle to Static-X wymiata 8)