Cytat:⢠Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy
Zawsze tak myślałem....
Cytat:⢠Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii
To jest bardzo oczywiste....może taki dialog?
-w tych "wilkach" to satanisty prosze księdza?
-Ojjoj,tak takie same jak z tego "kata",płyty dziecku oblac święcona wodą trza...
Cytat:⢠Kombajn do zbierania kur po wioskach
Gdzie tacy debile sie rodzą?
Zabiliśćie mnie tematem-jest cool głupi!!!!!!!!!!!!!!

,i to jest dobre![/quote]
Cytat:⢠Widzę grupkę tzw. METALOWCÓW zmierzających w moim kierunku, co mam w tym wypadku zrobić?
- najkorzystniej byłoby poprostu zejść im z drogi, ukrywając się tak, ażeby grupka nie zdołała Cię zauważyć. Natomiast jeżeli nie ma takiej możliwości, należy w momencie gdy grupka metalowców znajduje się kilka metrów od ciebie, złożyć palce wskazujące w krzyż, lub poprostu przeżegnać się (ale uwaga!!! należy to robić dyskretnie, gdyż istnieje taka możliwość, że metalowcy zauważą ten gest! Wówczas należy zatelefonować na policję, podając dyżurnemu miejsce w którym się znajdujesz, ilośc osób w grupie, oraz fakt, że właśnie metalowcy chcą Cię zaatakować)
Blagam wywalcie ten temat bo jutra nie dożyje ze smiechu

To nawet nie jest smieszne, takie na siłe i na przymus smieszne... Żałosne, zaorac....
hier_kommt_die_sonne napisał(a):To nawet nie jest smieszne, takie na siłe i na przymus smieszne... Żałosne, zaorac....
Może i zaorać ale tylko z ta zjebaną stronką!
edit:Oj,bo z tymi wilkami to juz nie wytrzymałem...

,żeby cos glupiego napisać....
ano trochę żałosne. Ale z drugiej strony śmieszne. Nawet prześmieszne. A z trzeciej strony SĄ ludzie, którzy to wezmą zupełnie na serio.

szanowni panowie i panie METALE w krzywym zwierciadle, huhu

Normalnie strach się bać, kur.wa mać

E tam, od razu żałosne

dla mnie to było zabawne, człowiek musiał mieć łeb, żeby to wymyśleć i umieścić w zgrabnej formie. Być może to fanatycy, być może czysta prowokacja - ja się uśmiałam czytając i poprawił mi się humor - więcej się nie liczy (ciesz się chwilą

)
Cytat:6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm
ja bym sie chciala dowiedziec co to jest frotteryzm
Cytat:⢠Moja Córka/Syn nosi koszulki z wizerunkiem szkieletu ludzkiego ciała (tzw. "trupem"), czaski, śmierci. Co robić?
no juz bez przesady czaszka tzw. trup :? przegieli z tym tzw.
Frustra napisał(a):E tam, od razu żałosne
dla mnie to było zabawne, człowiek musiał mieć łeb, żeby to wymyśleć i umieścić w zgrabnej formie. Być może to fanatycy, być może czysta prowokacja - ja się uśmiałam czytając i poprawił mi się humor - więcej się nie liczy (ciesz się chwilą
)
Ciekawe jest kto to wymyśla, bo to zwala z nóg ze śmiechu.A najciekawsze jest to, co ten oszołom zażywa, że takie hasła wymyśla.
Oj ktoś się musiał nieźle zjarać jak to pisał...no albo jest debilet i to takim dosyć totalnym.
Chociaz wydaje mi się że tu sobie ktos musiał jazdę robić( ciężko uwierzyć że są tak głupi ludzie zeby to powaznie napisać..)
to nie jest na serio bo jest księga gości

Tomash napisał(a):to nie jest na serio bo jest księga gości 
To sie w porę zorientowałeś, że to na jaja jest