Że komuś się chce coś takiego pisać....

to jest świetne!
do humoru!
"trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców" haHAhaHAhaHahA to jest najlepsze

Moja córka/syn nosi dziwne emblematy na plecaku/koszulce, co robić?
- Musicie Państwo się dokładnie przyjżeć tym emblematom, gdyż może się okazać, że jednym z nich może być tzw. "Pentagram" (do złudzenia przypomina gwiazdę betlejemską). Jeżeli jeden z emblematów przedstawia właśnie "Pentagram" należy niezwłocznie powiadomić całą rodzinę o czychajšcym niebezpieczeństwie i uniemożliwić córce/synowi zakładanie emblematu/koszulki
...ja mam na tapecie hertagram tzn. ze cała rodzina musi mi rytualnie wyrzucic monitor przez okno

hEx napisał(a):Moja córka/syn nosi dziwne emblematy na plecaku/koszulce, co robić?
- Musicie Państwo się dokładnie przyjżeć tym emblematom, gdyż może się okazać, że jednym z nich może być tzw. "Pentagram" (do złudzenia przypomina gwiazdę betlejemską). Jeżeli jeden z emblematów przedstawia właśnie "Pentagram" należy niezwłocznie powiadomić całą rodzinę o czychajšcym niebezpieczeństwie i uniemożliwić córce/synowi zakładanie emblematu/koszulki
...ja mam na tapecie hertagram tzn. ze cała rodzina musi mi rytualnie wyrzucic monitor przez okno

o ja pierdziele

ostre nie ma co ;p powiadomimy rodzine, ludzie to co ja mam zrobic
mam koszulke slayer o bosh ! teraz mnie zabija ! i ukamieniuja
Cytat:Axel Rose
łoż to o mnie chyba!?
buhehehe

Opłakujmy ludzką głupotę...

PIĘKNE w całej rozciągłości!!

po prostu genialne, brak mi słów żeby to opisać.
Cytat: Ponadto badania (...) udowodniły, że muzyka metalowa powoduje: (...)
4 ) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
(...)
8 ) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej oęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca
oż... to jak nie kładę się spać po wieczorynce to źle?
Cytat:⢠Kat - należy na ten zespół szczególnie uwarzać, gdyż praktykują czarną magię i są przedewszystkim Polskim zespołem
⢠Kombajn do zbierania kur po wioskach
⢠Nirvana - Lider K. Cobain (â 27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo.
⢠The Rasmus
⢠Trubadurzy
chyba sobie ustawię tą stronę jako startową.
Cytat:⢠Co robić jak córka/syn zaczynają ubierać czarne ubrania i nosić dziwne kolce na nadgarstkach?
Prawdopodobnie wtedy Twoje dziecko zaczyna współpracować z Szatanem. Jest to szczególnie niebezpieczne, więc niezwłocznie udaj sie do pobliskiej parafii i porozmawiaj z księdzem, ażeby to on poświecił Państwa córke/syna wodą świeconą, by wypędzić Szatana z umysłu i duszy twojej pociechy. Ponadto należy w trybie niemalże natychmiastowym ukryć przed córką/synem dziwne metalowe kolce - naukowcy po latach badań dowiedli, iż służą one obrzędom okultystycznym na tzw. "czarnych mszach"
komentarz jest chyba zbyteczny...

aXe Rose napisał(a):
Opłakujmy ludzką głupotę... 
Czyją głupotę chcesz opłakiwać?
Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu. Konkretnie się uśmiałem

Ano patrząc na początek to można odnieść takie wrażenie

Ale nic nie szkodzi, błądzić jest rzeczą ludzką