07-01-2005, 03:19 PM
07-01-2005, 03:49 PM
Pandora napisał(a):O tak, tak... Zdecydowanie ma ten znajomy klimat ;D.Kamael napisał(a):Pandora napisał(a):zajebiste!W sumie nawet nie patrząc na tą ortografię tekst z miejsca wydaje mi się humorystyczny i stworzony dla jaj.![]()
![]()
![]()
Ale trochę zbyt wyraźnie widać, że ktoś sobie jaja robił (vide: ortografia...)
Pewnie, ze tak, chociaż tekst nawet nieźle utrzymany w stylu 'radia maryja'
Cytat:Moja cróka/syn jest tzw. Metalowcem, jednak zbyt często schodzi do piwnicy i późno wraca do domu. Co robić?Bombowe.
07-01-2005, 04:31 PM
a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały
ale prosze okazało sie co innego

07-01-2005, 04:38 PM
Cytat:Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu.
Wiesz co ja może też bym pomyślał że to dla jaj jest pisane ale kiedyś widziałem taki reportaż o woodstocku i był prawie identyczny.....
07-01-2005, 06:11 PM
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stałyMnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service)ale prosze okazało sie co innego

07-01-2005, 06:29 PM
G napisał(a):Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stałyMnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service)ale prosze okazało sie co innego
Co to za książka była? Bo to może być całkiem ciekawe...

07-01-2005, 07:11 PM
Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy
. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.

07-01-2005, 07:27 PM
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa TrubadurzyNo ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
07-02-2005, 11:07 AM
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
nie lebszy jest Jackson

07-02-2005, 11:19 AM
Cytat:No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D
Ale nie sa true nekofilami, ich wizerunek ogranicza sie do ekstremalnego malowania gitary i ekstremalnych akcji gwalcenia 60-letnich dziewic, mimo to sa wporzo.
07-02-2005, 12:04 PM
jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
07-02-2005, 12:06 PM
Kaktus. napisał(a):jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forumTez mi się tak wydaje
07-02-2005, 12:13 PM
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stałyale prosze okazało sie co innego
A ja, że to marka odkurzacza

Ktoś musiał mieć niezły odlot, żeby coś takiego stworzyć.

07-02-2005, 08:57 PM
Chciałem założyć temat o tym, ale ktoś mnie ubiegł. To jest z pewnością prowokacja, bo nikt - nawet katolicy - nie mógłby byc tak głupi ~~
07-02-2005, 09:36 PM
Pewnie jacyś fanatycy