Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: tzw. metalowcy - cała prawda!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
To to nie było na poważnie???? Laughing Laughing Laughing ranicie moje uczucia, koledzy Smile
Pandora napisał(a):
Kamael napisał(a):
Pandora napisał(a):zajebiste! Big Grin Big Grin Big Grin

Ale trochę zbyt wyraźnie widać, że ktoś sobie jaja robił (vide: ortografia...)
W sumie nawet nie patrząc na tą ortografię tekst z miejsca wydaje mi się humorystyczny i stworzony dla jaj.

Pewnie, ze tak, chociaż tekst nawet nieźle utrzymany w stylu 'radia maryja' Laughing
O tak, tak... Zdecydowanie ma ten znajomy klimat ;D.

Cytat:Moja cróka/syn jest tzw. Metalowcem, jednak zbyt często schodzi do piwnicy i późno wraca do domu. Co robić?
Bombowe.
a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego
Cytat:Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu.

Wiesz co ja może też bym pomyślał że to dla jaj jest pisane ale kiedyś widziałem taki reportaż o woodstocku i był prawie identyczny.....
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service) Laughing
G napisał(a):
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service) Laughing

Co to za książka była? Bo to może być całkiem ciekawe... Angry
Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.

nie lebszy jest Jackson Laughing Laughing Laughing
Cytat:No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D

Ale nie sa true nekofilami, ich wizerunek ogranicza sie do ekstremalnego malowania gitary i ekstremalnych akcji gwalcenia 60-letnich dziewic, mimo to sa wporzo.
jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
Kaktus. napisał(a):jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
Tez mi się tak wydaje

A ja, że to marka odkurzacza Smile

Ktoś musiał mieć niezły odlot, żeby coś takiego stworzyć. Smile
Chciałem założyć temat o tym, ale ktoś mnie ubiegł. To jest z pewnością prowokacja, bo nikt - nawet katolicy - nie mógłby byc tak głupi ~~
Pewnie jacyś fanatycy
Stron: 1 2 3 4 5