Ja sądzę, że powinienes pisać czcionką koloru białego, bo się nieprzyjemnie czyta (to tak z kwestii formalnych)
A BLS owszem lubię, ale zasadniczo to nie robią na mnie miażdżącego wrażenia (nie bijcie

hock: )

To co robi na Tobie miażdżące wrażenie ?? (może na mnie też zrobi

) ostatnio mi padł dysk i 30 gb mp3 poszło w pizdu... ale teraz mam 160 dysk

i od nowa zbieram kolekcję

a z zespołów które jeszcze słucham:
Motorhead, System Of A Down, Porcupine Tree, Blackfield, Nightwish, Tiamat, Moonspell... to będzie czołówka bo tego jest dużo dużo więcej

a teraz w głosnikach Tori Amos - Cornflake Girl

Vendetta napisał(a):To co robi na Tobie miażdżące wrażenie ?? (może na mnie też zrobi
) ostatnio mi padł dysk i 30 gb mp3 poszło w pizdu... ale teraz mam 160 dysk
i od nowa zbieram kolekcję
a z zespołów które jeszcze słucham:
Motorhead, System Of A Down, Porcupine Tree, Blackfield, Nightwish, Tiamat, Moonspell... to będzie czołówka bo tego jest dużo dużo więcej
a teraz w głosnikach Tori Amos - Cornflake Girl 
Z tych, które wymieniłeś to PT i, czasem, Moonspell. A co do moich, to rozpisywał się nię będę bo mi się nie chce.
a już Blackfield nie ?? :? hmmm... no nic

udziela sie tam wokalista jeżozwierzów

bardzo podobni do PT gorąco polecam

wydali tylko jedną płytę i nie ma tego dużo... ale mi sie podoba
nie wiecie gdzie dostać naszywki/koszulki BLS ??
BLS to kapela dla wyrafinowanych gitarzystow podobnie jak death

hehe polaczenie prostych rifow z brzmieniem humbuckerow emg 81 i 85

rify busowe ( pentatonika ciagle przerabiana) w wydaniu metalowym

poprostu miodzio

ma ktos moze nagranie z ich ostatniego koncertu ze Stodoly?

A ja znam faceta co robił ten koncert

nawet mi zdjęcie z Zakkiem pokazał

zdjecia to ja tez mam

zapytaj sie czy ma nagrany trn koncert

strasznie mi na nim zalezy

zaplacilbym za niego

BLS bardzo lubie. Żałuje tylko że coraz mniej jest kapel w takim stylu....
z tego co wiem to sa problemy zeby w POlsce wogole znalezc jakies rzeczy BLS. Znajomy ktory prowadzi studio nagran musial ze stanow sprowadzac

artem napisał(a):z tego co wiem to sa problemy zeby w POlsce wogole znalezc jakies rzeczy BLS. Znajomy ktory prowadzi studio nagran musial ze stanow sprowadzac 
A jaki to problem iśc z okładką płyty BLS do sklepu gdzie robią koszulki na zamówienie?? To nie jest wcale drogie a koszulke ma sie dokładnie taką jakby sie chciało.
te Abadon przerazasz mnie swoja mrocznoscia az mi ciarki przeszy po dupie.... a co do koszulek na zamowie nie to jest kicha najlepsze sa orginalne koszulki