09-20-2006, 12:21 PM
09-20-2006, 02:48 PM
Ja tego nie porównuje ... poprostu nowa opłyta jest zajebista i to chciałem wcześniej przekazać
ale w epmiku i media markcie we wrocławiu jej jeszcze nie ma 

10-19-2006, 09:02 AM
Mało mało postów o tak wielkim zespole jakim jest Black Label Society, stanowczo za mało.
Od zawsze miałem szacunek dla Southern Rocka, ba ogólnie od małego miałem szacunek do południa, wszak tam cała rodzina sludge metalu...
Może cos do ostatniej płytki dopowiem:
Słabiej w porównaniu z poprzednikami, a tak ładnie się zapowiadało po "betonowej dżungli" (swietny teledysk)
Nic jednak nie przebije The Blessed Hellride!
Słyszał ktoś taki utwór jak SDMF? :>
Od zawsze miałem szacunek dla Southern Rocka, ba ogólnie od małego miałem szacunek do południa, wszak tam cała rodzina sludge metalu...
Może cos do ostatniej płytki dopowiem:
Słabiej w porównaniu z poprzednikami, a tak ładnie się zapowiadało po "betonowej dżungli" (swietny teledysk)
Nic jednak nie przebije The Blessed Hellride!
Słyszał ktoś taki utwór jak SDMF? :>
10-21-2006, 03:01 PM
ja słyszałem bo mam KOD ... utwór bardzo w nowym stylu BLS ...
10-23-2006, 08:19 AM
To jak to jest? STH jest jeszcze slabsze niz Mafia?
10-23-2006, 03:45 PM
Słabsze i to moim zdaniem dośc znacznie-Mafia-8.5/10, STH-6/10
10-23-2006, 04:28 PM
Dżemik napisał(a):To jak to jest? STH jest jeszcze slabsze niz Mafia?Mafia jest wg Ciebie słaba ? STH jest zupełnie inna niż reszta płyt - jest powiedziałbym bardzo wypielęgnowana ... mi tam sie jednak podoba ...
10-23-2006, 05:49 PM
Danzig napisał(a):Mafia jest wg Ciebie słaba ?
Swietna nie jest. Ma mase malych upierdliwych uprzykrzaczy typu fortepian przed Down, czy tez ten jazgot pod tytulem Dr Octavia. Miauczane refreny tez sa nieco irytujace. Dodaj do tego pare gorszych utworow takich jak You Must Be Blind, Death March, czy strasznie kijowa balladka In This River z solowka pasujaca tam jak piesc do oka i masz srednio strawne albumisko jakim Wylde chwalic sie nie powinien.
10-23-2006, 08:06 PM
Dżemik napisał(a):no i tu sie zgodzić nie mogeDanzig napisał(a):Mafia jest wg Ciebie słaba ?czy strasznie kijowa balladka In This River z solowka pasujaca tam jak piesc do oka i masz srednio strawne albumisko jakim Wylde chwalic sie nie powinien.

01-02-2007, 03:29 PM
http://www.m-cylinder.com/blswater.htm
Umarłem ...
Umarłem ...
02-27-2007, 01:55 PM
Dżemik napisał(a):Swietna nie jest. Ma mase malych upierdliwych uprzykrzaczy typu fortepian przed Down, czy tez ten jazgot pod tytulem Dr Octavia. Miauczane refreny tez sa nieco irytujace. Dodaj do tego pare gorszych utworow takich jak You Must Be Blind, Death March, czy strasznie kijowa balladka In This River z solowka pasujaca tam jak piesc do oka i masz srednio strawne albumisko jakim Wylde chwalic sie nie powinien.
z tym In This River to pojechałeś, genialna balladka, najlepsza jaką uknuł BLS (znasz lepsze? dawaj tytuły!)
Jak dla mnie Mafia to jeden z najlepszych najlepszy BLS'ów
M=SB>BH=1919E>STH>STD>HMV
02-27-2007, 02:21 PM
Deathrider napisał(a):najlepsza jaką uknuł BLS (znasz lepsze? dawaj tytuły!)Whiter Shade of pale i możesz spierdalać ...
02-27-2007, 06:41 PM
Cytat:Whiter Shade of pale i możesz spierdalać ...
LOL! Może jakiś kawałek, który nie jest coverem?
02-27-2007, 08:20 PM
Bridge To Cross...
02-28-2007, 08:20 AM
Deathrider napisał(a):LOL ! "Just Killing Time" cioto i spierdalaj jak ci życie miłe ...Cytat:Whiter Shade of pale i możesz spierdalać ...
LOL! Może jakiś kawałek, który nie jest coverem?