Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kobiety w Metalu???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
KelThuz napisał(a):
Dżemik napisał(a):Oj nie bulwersuj sie misiu.. Jaja sobie strugam.. ;]

no jak sie nie posiada wlasnych, to trzeba sobie wystrugac Laughing

Hehe.. Skad ja wiedzialem, ze taka wlasnie bedzie riposta? Tongue
Nie przepadam jakoś za śpiewającymi babami, poza kilkoma wyjątkami.
ja się podpisze pod kawałkiem posta Dżemika Wink

Dżemik napisał(a):A wokalistki Enter Chaos, Arch Enemy, Kittie? Rycza lepiej niz spooora grupa spiewakow plci brzydkiej..

najlepsze są koncerty Arch Enemy Laughing
Głos Angeli Gossow roxx Smile.Ale tak ogólnie nie lubie muzy typu nightwish i cradle of filth bo po prostu za lekkie Tongue .Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue
Slow napisał(a):Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue

Jo Bench.. Joe to imie meskie.. ;>
Kolega najwyrazniej mysli ze w CoF na wokalu stoi kobieta Tongue Coz, o pomylke nietrudno.
W CoF na wokalu stoi kobieta- obok Dany'ego śpiewa tam jeszcze niejaka Sarah Jezebel Deva
Dżemik napisał(a):
Slow napisał(a):Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue

Jo Bench.. Joe to imie meskie.. ;>
Dobra wszyscy wiedzą że lubisz bolt thrower (ja tez Smile ). mala pomylka przy pisaniu imienia ;p
Ymir napisał(a):W CoF na wokalu stoi kobieta- obok Dany'ego śpiewa tam jeszcze niejaka Sarah Jezebel Deva

A to pierwsze slysze- zwracam honor.
Super to brzmi jak ona to z nim śpiewa 8)
Moglabys sprecyzowac?
Słyszałęs w ogóle tą piosenkę??
Sarah nie jest wokalistka Kredek i nie spiewa tam z Danim.. Ona tylko podklada chorki..
Amy napisał(a):Słyszałęs w ogóle tą piosenkę??

Kiedy ciagle poslugujesz sie zwrotami w stylu "super to" lub "ona to", to trudno mi wpasc o ktory kawalek Ci chodzi.

Dzemik- racja, doszukalem sie ze to jedynie sesyjna wokalistka.
Cóż, kłócił się nie będę, bo ogólnie ta granica między byciem sesyjnym członkiem zespołu a oficjalnym członkiem zespołu jest dość płynna. Wydaje mi sie jednak, ze tworczosc CoF bez Sary nie bylaby az tak ciekawa. W koncu ona jest z nimi bodajze od 1996 roku, a to kupa czasu. I na tej samej zasadzie muzykiem sesyjnym jeszcze do niedawna w CoF był jeden z gitarzystów (nawet teraz nie ma go na stronie fanowskiej w dziale członkowie, na oficjalnej stronie pojawil sie niedawno).
A tak BTW Sarah śpiewala tez w Therionie i The Gathering
Stron: 1 2 3 4 5 6