Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kobiety w Metalu???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
a ja np lubie Rose McDowall, Nic Endo albo dziewczyny z Melt Banana Big Grin

edit:
i wokalistka blade loki tez ma fajny glos (nie wiem jak sie nazywa)
Melt Banana ogolnie rulz ;] jak sie nie moge obudzic rano to sobie puszczam. Smile
Cytat:i wokalistka blade loki tez ma fajny glos (nie wiem jak sie nazywa)
Agata Polic?
Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.
ja osobiście nie lubię growlujących bab. Brzmią tak samo jak faceci, i skąd mam wiedzieć że to samica śpiewa? A wokali typu Nightwish czy WT też nie lubię. WT pieje a Nightwish śpiewa za gardłowo jak dla mnie. Ale poza tym kobiety w metalu w niektórych przypadkach lubię, choć wolę męskie wokale. NP The Gathering ma bardzo ładny wokal, Tristania, Sins of thy Beloved z tego co mi pierwsze na myśl przyszło. Są też i inne, ale nie pamiętam jak zwykle xD
Stos, Warlock, Holy moses, The No - mads. Ostateczne dowody że jednak się nadają Big Grin
a ja jak zwylke nie moge sie wypowiedzec wtym metalowym temacie bo sie nie znam na tym wogole Tongue
co za zla ja
Ymir napisał(a):Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.

zgadzam sie w 100% Smile
ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
No, wg. mnie jest jak najbardziej w porządku.
Emma napisał(a):ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
Mi się w ogóle nie podoba Smile
G napisał(a):
Emma napisał(a):ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
Mi się w ogóle nie podoba Smile

wokal jak wokal ale teksty z dupy(wiem, wiem, pisałęmże nie słucham tekstów, ale tu aż kują w uszy)
Nie zapominajmy o najwiekszej wokalistce w historii wspolczesnego rocka - Avril Lavigne Big Grin
seelenleib napisał(a):
Ymir napisał(a):Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.

zgadzam sie w 100% Smile
Wokal bardzo mi się podoba, ale raczej dla mnie Blade Loki to ska.
Ja ogólnie uwielbiam damski wokal w muzyce, metalu nie słucham, ale wśród zespołów, które znam Anneke van Giersbergen (The Gathering) czy Alison Mosshart (The Kills) dla mnie rządzą.
Cytat:Nie zapominajmy o najwiekszej wokalistce w historii wspolczesnego rocka - Avril Lavigne

No wiesz ... dla mnie jej styl grania to przypomina popp-popisuwe . Ale do głosu za dużo nie mam chociaż twierdze ze chyba sie jej skończyły pomysły na piosenki Laughing Laughing [/quote]
hyh, tylko jedna- Doro Pesch Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6