Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ludzie opamiętajmy się!!!!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
kocham Was Smile
Vlkodlak napisał(a):kocham Was Smile

Angry
LCF napisał(a):W takim razie frontman Nile jest debilem (a tak lubilem ten zespol, ehh).

Cytat:Ale dla Ciebie łatwo być debilem... Wystarczy mieć inny gust i inne poglądy niż ty. Tak zauważyłam...

No to chyba wystarczajacy powod, nieprawdaz? Angry

czego jak czego ale braku konsekwencji Ci zarzucic mie mozna... Tongue
seelenleib napisał(a):
LCF napisał(a):W takim razie frontman Nile jest debilem (a tak lubilem ten zespol, ehh).

Cytat:Ale dla Ciebie łatwo być debilem... Wystarczy mieć inny gust i inne poglądy niż ty. Tak zauważyłam...

No to chyba wystarczajacy powod, nieprawdaz? Angry

czego jak czego ale braku konsekwencji Ci zarzucic mie mozna... Tongue

LCF złapany we własne sidła?
a jak ja, nawet sobie nie wyobrażacie! Big Grin
Scully napisał(a):
a jak ja, nawet sobie nie wyobrażacie! Big Grin
ja tez :p
kochajmy wszytskich :p
Emma napisał(a):kochajmy wszytskich :p
tak jest!
a jak nie dajemy rady to satan nam w tym pomoze Big Grin w koncu badz co badz nasza wola jest prawem a jesli chcemy kochac (podlug woli) to musi nam gnojek pomoc czy chce czy nie... Laughing
aXe Rose napisał(a):Heh no właśnie... między fanami metalu występują niesamowite podziały, o tyle niesłuszne, że przecież wszyscy słuchamy podobnej muzy. Kiedyś jak szedłem w koszulce Metallici, to zaczepiło mnie na ulicy czterech fanów Mansona i zaczęli się ze mnie naśmiewać... Ale niestety ograniczeni ludzie są w każdej grupie... :?

Poza tym pokutuje wśród ludzi głupie przekonanie, że np. jeśli słuchasz zespołów bardziej znanych, jak Metallica czy Iron Maiden, to musi znaczyć, że jesteś początkujący albo pozer. A przecież wielu ludzi po prostu wybiera takie zespoły nie przez nieznajomość innych, tylko przez to, że wydają mu się najlepsze.

Widzisz ja nie chciałem się kłucić z tobą, lecz sam zaczepiłeś mnie miśq :?
A ja aktualnie przebywam w tak anty-metalowym środowisku, że te sporadyczne wizyty na tym forum to dla mnie zbawienie...
W szkole łaże w bluzie Slipknot i inni ci
rokerzy i metalowcy gapią się na mnie spod byka... Co jest w tym złego, że się słucha takiej a nie innej kapeli, jeżeli to i tak metal?
Stron: 1 2 3 4 5 6