Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak spędzacie wakacje??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnieTongue

EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby KołobrzegTongue

Kołobrzeg troche daleko Tongue jak mi sie motor nie rozwali to moze bede Big Grin Laughing Laughing
Axel napisał(a):
deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnieTongue

EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby KołobrzegTongue

Kołobrzeg troche daleko Tongue jak mi sie motor nie rozwali to moze bede Big Grin Laughing Laughing

A gdzie mieszkasz bądź się na wakacje wybierasz?
ja w Rumi a na wakacje ? to jeszcze nie wiem, spontan bedzie w organizacji Big Grin Laughing
Wyjeżdżam na 2 miesiące do Stanów do rodziny(Seattle), moze na koncert Nevermore sie zalapie.Już mnie wory swędzą Smile
Coś się wymyśli... Przez pierwszy miesiąc. A potem do babci... Big Grin Lubię tam jeździć (Ukraina)...
pawn888: przynajmniej tuż za rogiem masz żubra Laughing
ja itak przy konaich prawie cale wakacje ....ale jestem ciekawa bo jak do czarnego blota albo annopola to bym chciala relacje pozniej
ja zapewne wyląduje w Turcji (arion mnie namowila;p) no a potem na zlot;D no i pewnie kilka mniejszych wypadow gdzies sie zdarzy
sex, drugs&rock'n'roll
najpierw jade do pracy na 3 dni, przy okazji zakupy. Potem jakies spontany czyli imprezy, chlanie, próby itd.
W sierpniu jade do Nottingham na około 2 tygodnie bo musze zrobić pare prób i zagrać kilka koncertów z moim składem.
a ja: pierwsze 3 tygodnie - polskie morze;
kolejne 2 tygodnie - obóz językowy w Niemczech;
reszta - prawdopodobnie windsurfing w Dalmacji;
no, i chciałbym jeszcze Lwów odwiedzić, ale pewnie czasu nie starczy
u mnie też improwizacja, jakies tam ciut pewniejsze wydarzenia to wyjazd w Tatry (oj, bedzie się działo Laughing ), woodstock, hunterfest, zlot forum.

trzeba by się gdzieś jeszcze na studia dostać, więc będzie pokorna wędrówka po uczelniach na klęczkach z dokumentami w zębach (o, niedoczekanie :? )
a w przerwach pewnie będę katować otoczenie, wyżywać się artystycznie (tiaa) i jakaś robótka w celu podreperowania funduszy:/

i jedna refleksja - jakie tu kosmopolityczne towarzystwo, tylu za granice wybywa Smile
5 lipca wylatuję na 2 tygodnie do Tunezji. W sierpniu pewnie ze znajomymi w góry, a później - improwizacja. Coś się wymyśli na poczekaniu Wink
dom>>krakow city>>nad morze>>dom>>zakopane probably 8)
Festiwal w Tychach, dwa wypady do teatru, może dwa tygodnie na Mazurach lub nad morzem; poza tym zwiedzanie okolicznych ruin zamków i może pielgrzymka do Częstochowy.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9