06-16-2005, 07:35 PM
06-16-2005, 07:44 PM
Nivo napisał(a):jedyne prochy jakie lubie to kakao! ;P
A tam, nie ma to jak proszek z zozoli

06-16-2005, 07:46 PM
Nie mogę sie na twojego avatara napatrzeć 
:p

:p
06-16-2005, 08:01 PM
A tam, nie ma na co w sumie 
Ale EOT. Bo jak Arion zobaczy, to dostane młoteczkiem

Ale EOT. Bo jak Arion zobaczy, to dostane młoteczkiem

06-16-2005, 08:10 PM
nie brałem i w zasadzie nie zamierzam choć miałem kiedyś sytuacje że planowałem wziąść (chodziło o tragiczną sytuacje w szkole) no ale dałem rade i bez tego
06-16-2005, 08:11 PM
Tomash napisał(a):No mi się chyba udało(mam nadzieje...) po prostu wziałem i opierdoliłem pożądnie tą osobę, powiedziałem, że jak będzie potrzebować pomocy to jej "znajomi"(od amfy) ją oleją, że sobie zniszczy życie i takie tam... od pół roku jest spokój. Po prostu trzeba odciągnąć od nieodpowiednich "znajomych"(Jezu jak to brzmi) - bo ktoś, kto daje Ci to gówno jest sqrwielem, choćby się wydawał nie wiem jak fajny i zajebisty. Wprawdzie trzeba poświęcić troszkę swojego czasu, ale - moim zdaniem - warto.No i tu jest problem-powinienem odciągnąć od kolegów i koleżanek z klasy (czyli chyba ich zajebać zwyczajnie) :? Co do opierdalu-mam już to za sobą,poskutkowało,ale na krótko

06-16-2005, 08:13 PM
Calmwater napisał(a):Może jestem głupi,ale szkoda mi wartościowych osób,które pod wpływem głupoty innych i własnej
Głupi człowiek nie może być wartościowy
06-16-2005, 08:19 PM
Własnej durnej ciekawości,nie głupoty.Wierz mi,że do głupich ta osoba nie należy,niestety po 2 latach namów postanowiła spróbować
Czasem ulegamy namowom "kumpli",na szczęście nie zawsze w takich sprawach,co nie znaczy,że jesteśmy głupi.Ten człowiek spróbował-z ciekawości,tylko raz i już,zobaczę jak to jest.Zobaczył,ale okazało się,że ciężko skończyć na 1 razie :? Nie próbowałem więc nie wiem,a spróbować się boję,żeby też tak nie wpaść.

06-16-2005, 08:22 PM
a mi sie wydaje ze jak ktos gleboko w dragach siedzi to sobie mozna mowic co sie chce, i tak nie poslucha. jedyne wyjscie to jak sam bedzie chcial(a) przestac cpac, wtedy jest szansa. niestety zeby chciec przestac trzeba swoje przecpac...
niepelnoletniego zawsze jeszcze mozna do zamknietego osrodka wyslac...
ja tam nie rozumiem jak sie od seeda uzaleznic mozna, przeciez to lipa taka. az mnie trzesie jak sobie przypomne...
po 3 nocach przespeedowanych to juz nie bardzo wiesz co i jak. mi to nawet nie pomagalo jak sobie z rana dojebalem nastepne krechy - i tak bylem nie do zycia
tak ze dzieci nie probujcie tego w domu!

niepelnoletniego zawsze jeszcze mozna do zamknietego osrodka wyslac...
ja tam nie rozumiem jak sie od seeda uzaleznic mozna, przeciez to lipa taka. az mnie trzesie jak sobie przypomne...
po 3 nocach przespeedowanych to juz nie bardzo wiesz co i jak. mi to nawet nie pomagalo jak sobie z rana dojebalem nastepne krechy - i tak bylem nie do zycia
tak ze dzieci nie probujcie tego w domu!

06-16-2005, 08:28 PM
Ja tam zamiast dragów wole se zapuścić rano odrobinkę Manowaru! Nie ma to jak porcja pozytywnej energi na cały dzień! Lepsze niż wszystkie prochy i redbulle i powerraidy razem wziete!!!
06-16-2005, 08:35 PM
No właśnie-jak się siedzi głęboko,ale to całe gówno się zaczęło ze 3 tygodnie temu i trza to upier**lić według mnie.Pytanie tylko-jak

06-16-2005, 08:46 PM
seelenleib napisał(a):ja tam nie rozumiem jak sie od seeda uzaleznic mozna, przeciez to lipa taka. az mnie trzesie jak sobie przypomne...Oj można ,można. Fakt ,że to gówno w porównaniu do innych dragów ale niektórych pojebów to wciąga. Ja nie ćpam od jakichś dwóch lat ale kiedyś były jazdy. Nie tylko z tym.
06-17-2005, 08:23 PM
Dla mnie głupotą jest branie amfy jako dopalacza i wspomaganie przy nauce. Bo człowiek inteligentny i pracowity poradzi sobie bez tego, a leniwy głąb tylko potwierdza tym swoje lenistwo i durnotę, a na dodatek ładuje się w dodatkowe bagno.
06-17-2005, 08:23 PM
Ale mi wyszło to ostatnie zdanie, heh 

06-17-2005, 08:32 PM
pod względem chemicznym bardzo ciekawy związek, szkoda tylko, że kolega nie uwzględnił struktury cząsteczki z pierścieniem benzenowym, ale może się czepiam
![[Obrazek: Amfetamina.gif]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/1/12/Amfetamina.gif)
śliczne!
pod względem organoleptycznym nie wiem, bo nie zamierzam próbować odczynników, tak robią dzieci w podstawówce.
![[Obrazek: Amfetamina.gif]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/1/12/Amfetamina.gif)
śliczne!
pod względem organoleptycznym nie wiem, bo nie zamierzam próbować odczynników, tak robią dzieci w podstawówce.