Przeglądałam forum,ale o ekipie Pani Nosowskiej tematu nihuhu-nie znalazłam ;p.Zespołu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać,lata młodości ma bowiem już dawno za sobą.Ok,bez zbędnego rozpisywania zapytam:co sądzicie o Hey,o samej Nosowskiej,jej solowych nagraniach,dorobku muzycznym?
Kasia ma fajny wokal i jest spoko babka

. Co do kapeli to znam pare starych kawałków i nowy album 'Echosystem'. Przesłuchałem kilka razy i rzuciłem w kąt, nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia
Wokal Nosowskiej irytuje jak nic na swiecie.Muzyka tez nudna,koncerty tez.
Porównajcie Nie Wierze(Jackowi Cz.) z 'Hold Me,Thrill me,Kiss me,Kill Me' U2

Jeden z moich ulubionych i chyba najlepszych zespołów polskich jakich lubie słuchać. To co najbardziej wielbie w tym zespole, to niesamowity wokal Kasi

Z albumów najbardziej przypadł mi do gustu "Fire".
A ja mam sentyment do "Sic!" ; ).
Tego akurat nie słyszałem

ale "Heledore" też jes dobre

Ghost_82 napisał(a):To co najbardziej wielbie w tym zespole, to niesamowity wokal Kasi 
No właśnie
Krzychun, co Cię aż tak bardzo wkurwia w jej wokalu? Jakieś dziwne maniery, dźwięki:>?

balzac napisał(a):Krzychun, co Cię aż tak bardzo wkurwia w jej wokalu? Jakieś dziwne maniery, dźwięki:>? 
Barwa jej glosu.Znajde w polsce duzo lepsze wokaliski.
Krzychun napisał(a):balzac napisał(a):Krzychun, co Cię aż tak bardzo wkurwia w jej wokalu? Jakieś dziwne maniery, dźwięki:>? 
Barwa jej glosu.Znajde w polsce duzo lepsze wokaliski.
hmm, czyżby Cobain w wersji damskiej?

Czy jej barwa przypomnina barwe innego artysty, za ktorym nie przepadasz?
Mi się jej wokal podoba, niedawno słyszałem jak to porównywali wokalistke Bladych Loków do Kasi, Kasia dużo lepsza jest!
Najlepiej wypada w chórkach, mianowicie w kawałku "Złe misie" Świetlików. Tu idealnie pasuje jej barwa głosu.

balzac napisał(a):hmm, czyżby Cobain w wersji damskiej?
Czy jej barwa przypomnina barwe innego artysty, za ktorym nie przepadasz?
Faktycznie Cobain rownierz posiadal "chrype" w glosie ale jakos mi sie nie skojarzyli. Ale jego tez nie lubie

nie nie nie, nie to nie, mowie nie gdy mysle nie, czemu wiec czytasz nie jakby nie bylo tak.
Lubie

Jak jeszcze raz usłyszę jakiś kawałek z zostatniej Ich płyty to normalnie zabije!

Jakbym się nie starał nie potrafie polubić tej grupy. Sorry...
no cóż można by napisać o Hey? myślę, że to zespół na który warto zwrócić uwagę, a szczególnie na zaczepisty wokal kasi

nata napisał(a):no cóż można by napisać o Hey? myślę, że to zespół na który warto zwrócić uwagę, a szczególnie na zaczepisty wokal kasi ;)
I to jest wlasnie powod, dla ktorego bardzo wiele osob, min. ja, nie zgodzi sie z opinia ze jest to zespol, na ktory warto zwrocic uwage ;]