Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
No wiec co było by dla was najlepszym (wymarzonym) prezentem od waszej dziewczyny???

Za wszystkie propozycje z góry dzięksss Big GrinBig Grin
dla mnie wymarzonym prezentem bylby Merzbox Big Grin
nom... ucieszylbym sie strasznie
Najnowsza płyta Nile'a (wersja kolekcjonerska)
Mi by wystarczyło samo szczere "wszystkiego najlepszego" z ust mojej dziewczyny Smile
No a tak w ogóle to ciężko powiedzieć, Ty sama go znasz najlepiej, a my wcale. Nie mam zielonego pojęcia co by go mogło ucieszyć bo nie wiem co to za człek
Surprised
upojna noc Big Grin ale ucieszył bym sie tez z fendera stratocastera Tongue lub z dzidziusia Laughing Laughing Laughing
Aa ja dostał niedawno od swojej dziewczyny coś z czego się bardzo ucieszyłem!!
Mowa tu o tłumiku do motocykla Smile
a na cholere mi tam prezent, sama ona wystarcza.
Spacerek gdzieś po łąkach w cieniu zachodzącego słońca, następnie małe plusk plusk gdzieś w jeziorze i trochę ciepłych słówek, całusek. Takie oto sytuacje sprawiają mi największą radość. Co do prezentów materialnych to ostatnio "zabiłem" zegarek. Jakiś Citizen lub Casio byłby mile widziany Smile
bokserki w kaczusie, albo świecący krawat... Big Grin
Sama jej obecnosc by wystarczyla ale jesli chodzi o podatunek to nie ma nic lepszego niz dostc cos od dziewczyny co zrobila sama z mysla o mnie.
miecz
Posłuchaj mnie uważnie, MOLLY. Jesteś śliczną dziewczyną; chyba wiesz jak sprawić Twojemu facetowi przyjemność. To najlepsze rozwiązanie Smile
no! kazda piekna dziwczyna wie ze miecz jest najlepszym prezentem.
Neth napisał(a):no! kazda piekna dziwczyna wie ze miecz jest najlepszym prezentem.
I to w pochwie Laughing
to chyba oczywiste? Surprised Laughing
Stron: 1 2 3 4 5