Ajana napisał(a):Ja kupiłam ostatnio kumplowi na imienimy papierośnicę.Powiedział, że to chce i mu to dałam.Najlepiej sie po prostu spytać co kupić facetowi.To najlepszy sposób.
ja nigdy nie wiem co chcialbym dostac, lubie niespodzianki

Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.

Ajana napisał(a):Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.

a jakbym powiedzial ze chcialbym motor?

W tej kwestii myśle jak Ajana ,racja najlepiej sie kogoś zapytać co by chciał ,bo czasami można fatalnie trafić z prezentem

dla mnie najlepszym prezentem od kobiety byłaby... prawdziwa, szczera i oddana miłość

Ja tam wolę niespodzianki, nawet jak bym miał się rozczarować czy coś takiego, to i tak dla mnie liczy się intencja a nie cena czy jakieś tak inne walory

Ja na te urodziny dostałem naszywkę SoaD i pasek (też SoaD), ale z tym paskiem to był przebój, bo co chwilę miałem zdejmować (i to tak bez podtekstów

)
PS. najważniejsza intencja, choć miecz by był fajny
(chciałem miecz na urodziny, ale nie dostałem)
Rozrzutnik i dmuchany bumerang - to może się podobać
Wydaje mi się że nie znasz swojego chłopaka zbyt dobrze skoro nie wiesz jaki mu prezent sprawić na urodziny

Ja zawsze wymyślam coś nowego i fajnego i zawsze widzę że się cieszy a aj razem z nim

Ale jeżeli to twój kumpel badź jeżeli jesteś z nim krótko to się zapytaj go lub idź na żywioł,jak mu się nie spodoba to bedziesz wiedziałam czego mu nie kupować następnym razem

Wielkie dzięki za wszelkie propozycje

.
Ostatecznie postanowiłam kupić kufel z logo Mayhem i to był chyba strzał w dziesiątkę
A teraz idę kimać <ziefff>
Ja swojemu kumlowi kupilam koszulke z napisem "VODKA - Connetning people" (czy jak to sie pisze)

nie wiem czy mu sie podoba,ale chyba tak,bo to nosi

Ja bym się nie obraził, jakby mi ktoś kupił nowiutkiego Epiphone'a.