Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
wszędzie same zboki Laughing
ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry
Gannon cos mowiles? Laughing patrz post wyzej Surprised
ja tam nie chce nic mowic, ale ostatnio zauwazylem ze dla pewnych osob(paluchem wskazywal nie bede), kazdy temat sprowadza sie do jednego Smile az milo sie to czyta Tongue
borysso napisał(a):ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry

niezle masz standardy Laughing
a z tym mieczem to bym sie zaraz po takiej kwestii rozesmial w glos...
nadaje sie do filmu Robin Wzwód "...zejdz mi do miecza lady marian..." Big Grin
borysso napisał(a):ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry

heheh skojarzyło mi sie to z tym tekstem z tru blacków "włoze mą zmarzniętą wieże w twe piekielne bramy" czy jakos tak Laughing Laughing
gannon: zboczenie? Moim zdaniem zdrowe zainteresowanie tymi sprawami Laughing Laughing Laughing
wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie Wink
Angelique napisał(a):mogą być jakieś seksowne gacie Wink

Taa męskie stringi ze słoniem;]
Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie Wink

Rolleyes co do pierwszego nie bylbym taki pewien ale seksowne gacie wymiataja :]
Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Zacisków na genitalia, eee... tego, ja tam wolę seksowne gacie w kaczuszki Laughing
Trza by mieć tą dziewczyne najpierw...
No ale jeśli prezenty... to mogła by mi pozwolić u siebie mieszkać (za darmo)... Może, są jakieś chetne panie ??
moja dziewyne ubrana w lateks i pejczyk z duzym lozkiem z baldachimem- danse macabre Big GrinBig GrinBig Grin
no kto by sie spodziewal wilku Laughing
no na pewno Ty i Ida :p
Stron: 1 2 3 4 5