ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!"

ja tam nie chce nic mowic, ale ostatnio zauwazylem ze dla pewnych osob(paluchem wskazywal nie bede), kazdy temat sprowadza sie do jednego

az milo sie to czyta

borysso napisał(a):ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!"

niezle masz standardy

a z tym mieczem to bym sie zaraz po takiej kwestii rozesmial w glos...
nadaje sie do filmu Robin Wzwód "...zejdz mi do miecza lady marian..."

wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie

Angelique napisał(a):mogą być jakieś seksowne gacie 
Taa męskie stringi ze słoniem;]
Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie 

co do pierwszego nie bylbym taki pewien ale seksowne gacie wymiataja :]
Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Zacisków na genitalia, eee... tego, ja tam wolę seksowne gacie w kaczuszki

Trza by mieć tą dziewczyne najpierw...
No ale jeśli prezenty... to mogła by mi pozwolić u siebie mieszkać (za darmo)... Może, są jakieś chetne panie ??
no kto by sie spodziewal wilku