Valhalla napisał(a):Pandora do szpitala Cie znow zabrali 
Nie znów, a pierwszy raz... co nie zmienia faktu, że znowu jestem uziemiona...

Nie wiem, dlaczego, ale Thrashers już nie jest mój. Pewnie jak ktoś kopie dupsko założycielowi gangu, który jest jeszcze pusty, to przejmuje ten gang.
Na razie jesteśmy z Seelenleibem w Blackened

ja ZNOWU szpital do ku ku nedzy

Wygląda na to, że opłaca się tłuc nowo poznanego frajera zanim znajdzie sobie gang bądź stanie się silniejszy od nas. Przed chwilą jednemu spuściłem manto.
aXe Rose napisał(a):Wygląda na to, że opłaca się tłuc nowo poznanego frajera zanim znajdzie sobie gang bądź stanie się silniejszy od nas. Przed chwilą jednemu spuściłem manto.
ja wlasnie dwoch - jeden 250 drugi 350

Już mnie to zaczyna wkurwiać. Wpakowali mnie do szpitala i Blackened już też nie jest mój. Nie zakładam gangu dopóki nie będę miał 500 respektu!!!!

aXe Rose napisał(a):Już mnie to zaczyna wkurwiać. Wpakowali mnie do szpitala i Blackened już też nie jest mój. Nie zakładam gangu dopóki nie będę miał 500 respektu!!!! 
to moze ja zaloze? az tak czesto w szpitalu nie siedze...
edit: np. RMS Terror Corps

jak nas tak beda prac to do 500 za chiny ludowe nie dojde :/
masakra. ja tez w szpitalu... tak z 2000respa daje jakie takie bezpieczenstwo mysle
Uwziął się na mnie jeden kutas :? Zmieniłem nicka na LifetillLeather
no juz wyszlam ze szpitala ;D WEZCIE MNIE DO GANGU JAKIEGOS

Hethell napisał(a):no juz wyszlam ze szpitala ;D WEZCIE MNIE DO GANGU JAKIEGOS 
Zaraz założe i Cię wezmę.
I kurwa puby omijam z daleka...
Nie nudzi się wam The Crims? Ja doszedłem chyba do 300resa, a później zasnąłęm z nudów

wiem co zrobie... jak wyjde ze szpitala kupuje pola grzybow i opium i do wlasnego klubu tylko bede chodzic...
Na to samo wpadłem - parę minut temu kupiłem browar i burdel