Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Crims
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
jak ja sie tylko wylecze.. to nie recze za siebie, chyba ze mnie odrazu ktos pobije Tongue
edit: ajem fri
jak narazie w Thrashers jestem ja i Verrine oczekujaca na potwierdzenie. mam nadzieje ze jak wyzdrowiejecie to cos ruszymy... Big Grin
mi znowu ktos wpral, jakis pogrom, ale na szczescie nie jestem znowu w szpitalu
Valhalla napisał(a):mi znowu ktos wpral, jakis pogrom, ale na szczescie nie jestem znowu w szpitalu

nie wiem czy to n 100% pomoze ale ja bym nie dodawal nikogo do znajomych... silniejszego oczywiscie Big Grin
Sami się dziady dodają :? Wejdę kurwa do pubu i już mam kilku nowych na liście...
Dopisałam sie do Thrashers Big Grin Mnie jeszcze nikt nigdy nie zaatakował, za to ustawicznie siedze w pierdlu, co równie skutecznie blokuje mi ruchy Evil or Very Mad
No i w cholerę respa mi już za to "zjadło" Sad
Za 4 godziny i 40 minut czasu wirtualnego wychodzę ze szpitala Tongue
znowu szpital Mad Mad Mad
nie dodaje nikogo no... Crying or Very Sad
ja kupuje dragi w klubie spikee5. nigdy nikogo tam nie spotkalem (no prawie) a zapasy sa spore Smile a pobic to mnie pobili tylko ci ktorych sam dodalem - jak narazie... Mad
ja kupuję w Kofiku, tylko ostatnio LSD im się wyczerpało...

EDIT: Kuraw... nie wiem dlaczego, skasował się mój gang i trwałe kontakty :?

W DODATKU PISZE, ŻE GANG THRASHERS JUŻ ISTNIEJE !! :? co jest, przejęli mój gang?? :?

No i chuj, będę musiał nowy gang zakładać :?
juz jestem po szpitalu Big Grin teraz musze jakis sensowny gang znalesc
juz mam Big Grin
Hethell napisał(a):juz jestem po szpitalu Big Grin teraz musze jakis sensowny gang znalesc

a ja ciagle dostaje komunikat "Hethell nie zyje" Sad
Yeah! Pierwszy udany skok Thrashers mamy za sobą! Coś ponad 11000 za obrobienie kantora! Big Grin
Pandora do szpitala Cie znow zabrali Mad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8