Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Crims
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Mad połakomiłem się na jubilera i teraz mam do 108dnia więzienie Crying or Very Sad
ja uskuteczniam porwania, za jubilera sie wezme w nastepnej kolejnosci Laughing jak juz ustukam wiecej sily i respektu itp Wink
całkiem fajne Wink Ale takie jakieś hm... inne Wink. Nie wiem jak określić. Grałam na czyimś koncie (już uzbierana kasa i resp), swojego nie mam, więc całkiem ładnie szło Big Grin I ile suczek, ile kasyn. Ciągle porwania i tylko raz mnie wsadzili na trochę Laughing
w pace jeszcze nie bylam Laughing a dziwki mam 2, jedna kupilam a druga sie skads przyplatala Laughing
no to ja na tym koncie miałam 4 albo 5 Big Grin W tym jeden facet Big Grin I jakas Goth lady czy coś, nie pamiętam Smile
Śmieszna rzecz. Nooo i nieźle zarabiały :]
hehe idzie calkiem niezle... Smile
dziwek 18 (4 twins)
ale respa malo tylko 250
robie porwania i zapisalem sie do gangu... Smile
zbieram na fabryke speeda
wiaga ale mysle ze sie znudzi szybko...
Dzisiaj zacząłem grać w Crimsów, jako v3nom3n Wink ktoś chce przyjąć mnie do gangu? Smile
3 raz w wiezieniu juz siedze Crying or Very Sad
Jak tu można jakoś zarobić pierwsze pieniądze? Mam 27$ i 5 respektu, chciałem okraść babcię to dostałem wpierdol. Pomóżcie!! Question
kup sobie bron. kij bejsbolowy na poczatek Big Grin
Nie stać mnie Big Grin
haha Tongue
zaczyna sie od kupna broni moj drogi, napadaj na spozywczaki w takim razie Surprised
Aktualnie spamuję ludzi swoim linkiem: http://www2.TheCrims.com/?rid=603689 Smile

Z tym spożywczakiem to dobry pomysł Smile
mi ktos wpierdol dal i mi ponad 20pkt respa polecialo, zulerstwo jakies normalnie Laughing
Masz nicka Valhalla? Smile gdzie Cię można znaleźć? Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8