Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zespoly z Azji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Dir En Grey jest fajne, X-Japan może być. Mnie denerwuje jedno dlaczego panowie w tych zespołach wyglądaja jak kobiety :? :? np. Shinya z DEG, nawet nie ma na kim oczu zawiesić Big Grin Laughing
Tomash napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Tomash napisał(a):Bo chyba dwóch ludzi było wtedy z Australii. Teraz lider gra z meksykanami Laughing
Wiecie,co,to skąd w końcu oni są? Big Grin

Są z Singapuru, bo z tamtąd jest ich lider. Koniec Laughing Żeby było śmieszneiej wydaje ich polski label.

Btw,okladka ich nowej płyty rządzi! Jesli juz ma byc ekstrema, to własnie w takim wydaniu. Scena z obozu koncentracyjnego jest duzo bardziej wymowna i poruszająca niż te wszystkie ,,krwawe" bohomazy bedace dziełem jakiegos pieciolatka ze spaczoną psychą...
thrashowy Volcano niczego sobie.
Necro Desecrator napisał(a):Btw,okladka ich nowej płyty rządzi! Jesli juz ma byc ekstrema, to własnie w takim wydaniu. Scena z obozu koncentracyjnego jest duzo bardziej wymowna i poruszająca niż te wszystkie ,,krwawe" bohomazy bedace dziełem jakiegos pieciolatka ze spaczoną psychą...

[Obrazek: w01b.jpg]
seelenleib napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Btw,okladka ich nowej płyty rządzi! Jesli juz ma byc ekstrema, to własnie w takim wydaniu. Scena z obozu koncentracyjnego jest duzo bardziej wymowna i poruszająca niż te wszystkie ,,krwawe" bohomazy bedace dziełem jakiegos pieciolatka ze spaczoną psychą...

?
!
seelenleib napisał(a):!

Impiety okładke majom lepsiejszom
po prostu mialem ochote to wstawic Smile
Zaiste silnie oddzialywujaca na psychike.
Necro Desecrator napisał(a):
seelenleib napisał(a):

?

widzę las krzyży..
Stron: 1 2 3 4 5