nie każdy musi znać etymologię nazwy, historię czy cokolwiek, żeby słuchać jakiejś muzyki i sie nią cieszyć. Ja nie przywiązuję do takich rzeczy wagi, głównie liczy się dla mnie muzyka, dopiero na drugim miejscu jest cała reszta czyli teksty i wizerunek

Vlkodlak napisał(a):nie każdy musi znać etymologię nazwy, historię czy cokolwiek, żeby słuchać jakiejś muzyki i sie nią cieszyć. Ja nie przywiązuję do takich rzeczy wagi, głównie liczy się dla mnie muzyka, dopiero na drugim miejscu jest cała reszta czyli teksty i wizerunek 
Widok śmiejącej się małolaty której najwyraźniej bardzo podobała się muzyka Rammstein w momencie w którym z głośników płynie tekst" Rammstein, das Kind stribt, Rammstein - und die Sonne schein" przekonuje mnie w zupełności o tym że dziewczynka ta nie rozumie przesłania z niej płynącego. Utwór ten traktuje o tragedii w miejscowości Ramstein w Niemczech gdzie odbywały się pokazy lotnicze, w trakcie których samolot spadł na widzów, w skutkach wiele ofiar śmiertelnych. Stąd etymologia nazwy zespołu. Dużo ludzi o tym wie?
PS. Jeśli zrobiłem błędy ortograficzne w tekście to z góry proszę o wybaczenie, niemiecki miałem 8 lat temu w liceum.
Trochę błędów zrobiłeś, ale tu nie o to chodzi.
Przecież nie każdy, kto słucha Rammsteina musi znać niemiecki!
Wracajac do industrialu : Nine Inch Nails
NIN to nie jest prawdziwy industrial
moze i nie ale mi sie podoba

mnie tez sie podoba

chyba kazdy ich ceni czyz nie?
A ja kocham NIN wręcz

Zwłaszcza "Pretty hate machine". Niedługo nowa płyta

Ja industrial lubie, a NIN nie (moze dlatego ze to nie industrial).
A mnie to zwisa jak się to nazywa

Njlepszym teledyskiem jaki widziałem w życiu (może za mało ich widziałem) był ten do utworu "Perfect Drug". I bardzo lubię NIN.
Darkhammer napisał(a):Njlepszym teledyskiem jaki widziałem w życiu (może za mało ich widziałem) był ten do utworu "Perfect Drug". I bardzo lubię NIN.
Teledysku nie widziałam, ale sama piosenka jest genialna

LCF napisał(a):hier_kommt_die_sonne napisał(a):8) 8) 8)
niektorzy ludzie nie lubia tego zespolu, ale to dlatego, ze go nie znaja nawet dobrze (tylko od medialnej strony), albo zachwycaja sie "muzyka" typu jeden osiem el....
Hmm. Kto nie lubi ramsztajn to albo go w zyciu nie slyszal albo slucha hip hop? Ciekawa koncepcja, szkoda ze bzdurna.
mowiac "muzyka typu jeden osiem el" nie chodzilo mi o hh ale o typowe badziwie, chociaz tera zprzyznaje ze nie mialam tam do konca racji.... ale to bylo dawno...
wszystko wszystkim, ale skandalem jest brak na liście X-fusion i Panzer AG

:!: .
BULWERS BULWERS :!: :!: :!:
industrial powiadasz??? TOOL RULEZ 8) - koniec i kropka