Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najszybszy pałker na świecie????
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
No wlasnie, teraz to jest swietna sprawa, bo za 2 lata moze mu sie znudzic, czy tez za 10 lat zalozy spodnie z dluga dupa i bedzie jezdzil na deskorolce, a z bebnow zrobi sasiadowi bude dla psa.
Oczywiscie zycze mu trzymania sie aktualnego hobby, ale tak jak mowi Tomcio, za 10 lat nikogo to nie bedzie juz obchodzic.

Zreszta what ever.
Krzychun napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):bo w sumie,to jebie mnie Pilichowkis moze umie to co umie,ale,ze gra u Kasi Kowalskiej,to wiadomo..

ROTFL,mowisz tylko o epizodzie z jego dlugoletniej kariery,po koncercie zbierał bys szczenke z wrazenia.
sorki,ten styl grania nie robi na mnie wrażenia,niczeog bym nie zbierał,zreszta znajac zycie i tak pójdzie do jakiejś pop rockowej kapelki żeby móc z tego wyzyć (jak już wspomniany wcześniej basowy wirtuoz pilichowski grający u kowalskiej)
Tomash napisał(a):<zaraz przyjdzie kisiel i napisze ze maly pewno nie ma pojecia o interwałach wiec jest nikim>

<Przyszedł Kisiel, pierdnął, rzygnął i wyszedł. Bo chamstwa nie zniesie>
Flying Corpse napisał(a):i tak pójdzie do jakiejś pop rockowej kapelki żeby móc z tego wyzyć

a nie chciałbyś chałturzyć se za kase w jakiejś kapeli co i tak jest dosyć przyjemne, i na boku sobie nagrywac to co Ci się żywnie podoba? Bo ja bym chciał Laughing
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx7kqHOmMmE&mode=related&search=[/youtube]

"Ten w żółtym" :!:
Hahaha, o kułwa Surprised
1. Hellhammer (wystarczy obejrzeć video z Marsylii)
2.Frost (wiadomo)
3. Ten młody co go tak pełno oststnio w TV (jak podrośnie i założy kapele to Ci ww będą mu pokłony bić)
THE DRUMER

P.S To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich i postaram się szybko wkomponować w tą całą rodzine Wink
Uważaj bo to czasem "rodzina słowem silna" Wink
Dzięki za ostrzeżenie... Wink
Co do black metalu, to na tytuł najlepszego zdecydowanie zasługują Frost i Hellhammer. Warto też wspomnieć o wyczynach Fenriza. Na jeszcze deathowych płytach Darkthrona pokazuje niezły performance i bardzo urozmaiconą gre.

Co do deathu to zainteresowałem się ostatnio Georgem Kolliasem(jako, że zaczynam przygodę z perkusją Wink) z Nile. Album "Annihilation of the Wicked" jest tego świadectwem Big Grin.

I jeszcze przy okazji chciałbym się przywitać ze wszystkimi userami! Wink
Bergaroth napisał(a):I jeszcze przy okazji chciałbym się przywitać ze wszystkimi userami! Wink
No kurwa, wreszcie trochę kultury się na forum pojawiło. Dzień dobry nowemu koledze.
A Ty się mała zamknij
Q mojej szkole jest kilka dziewczyn asporujacych do miana najszybszego palkera
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Q mojej szkole jest kilka dziewczyn asporujacych do miana najszybszego palkera

Ależ...one mają jeszcze mleko pod nosem!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11