Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gitara waszych marzen...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
chyba wiemy o co chodzi Rolleyes
moja to Gibson Les Paul Black,i ostatnio Ibanezy zaczely mi sei podobac Rolleyes
To co mam pod wsystkimi postami , później Gibson Les Paul Standard i "Chrome boy" Satrianiego ( avatar) .... Jest wiele fajnych modeli , ciężko wybrać ...

Anonymous

wszystkie Wink Big Grin
hmmm, jest tego tyle... : B.C.Rich NJ JR-V SL Tremolo, Ibanez RG-1820 XGK
Moje to:
Gibson Les Paul (nie wiem jaki, bo jakbym mial juz takiego miec to bym sie dopiero wtedy zastanawial)

Poul Reed Smith Santana I albo II wszystko jedno Big Grin

i jeszcze taki Gibson jak ma BB King

i chyba narazie tyle 8)
nie rozumiem,czemu mi przyslali maila,ze ten temat nie istnieje?? Rolleyes
Zdawalo im sie Big Grin
hamstwo Rolleyes Mad ,hehe bez urazy,ale zdarzaja im sie to za czesto takie pomylki Rolleyes
Wystarczy mi ta co mam, przynajmniej do tego czasu az nie bede mizial jej w miare okej (; A pozniej? http://www.guitar.com.au/guitars/electri...y_king.jpg hehe (;
fender stratocaster flame bell albo jackson hmm nie wiem jaki to model ale na takim gra Alexi Laiho z CoB
Z takich bardziej przyziemnych choruję na Epiphone Les Paul w wersji Zakka Wylde'a Smile
Acrid-swietna,tez mi sie podoba Rolleyes
Gibson SG-400,Gibson Les Paul
Zakk Wylde napisał(a):Ciekawe czy ta babka stanowi część wyposażenia Smile

Nie wiem,mozliwe,ze za odpowiednia cene,ale to juz chyba prywatnie trzeba by bylo zalatwic,a wogole po co ci taka,ciekawe,czy wogole by sie odkleila od gitary. Laughing Rolleyes Idea Wink Tongue
Acrid ta gitarce co dales linka na allegro widzialemBig Grin jakbym nie mial swojego rana to bymja kupil bo okazyjna cena
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10