Ten BC Rich z linku powyzej tylko dobrze wyglada ale jako instrument to jest gowno.Wszystkie warlocki tej serii to badziew, jedyne godne polecenia to te z serii platinum, ale i tak za taka kase mozna o wiele lepszy sprzet zakupic.
Jeszcze raz podkresle: pelno jest jelopow ktorzy podczas kupowania gitar kieruja sie ksztaltem czy kolorem.To jest akurat najmniej wazna rzecz, co z tego ze ten Bc Rich dobrze wyglada skoro brzmi do dupy?? Osobiscie moglbym grac nawet na rozowej gitarze z serduszkami byle tylko zapokajala mnie brzmieniem.
Patyk napisał(a):Jeszcze raz podkresle: pelno jest jelopow ktorzy podczas kupowania gitar kieruja sie ksztaltem czy kolorem.To jest akurat najmniej wazna rzecz, co z tego ze ten Bc Rich dobrze wyglada skoro brzmi do dupy?? Osobiscie moglbym grac nawet na rozowej gitarze z serduszkami byle tylko zapokajala mnie brzmieniem.
jednak wiecej osob kieruje sie cena niz wygladem - nasza smutna polska rzeczywistosc
Patyk napisał(a):Ten BC Rich z linku powyzej tylko dobrze wyglada ale jako instrument to jest gowno.Wszystkie warlocki tej serii to badziew, jedyne godne polecenia to te z serii platinum, ale i tak za taka kase mozna o wiele lepszy sprzet zakupic.
Grales na nim, ze tak twierdzisz? Czy twierdzisz tak zwazajac na cene/jakosc czy sama jakosc?
Gralem na tej gitarze w sklepie muzycznym.
Moja opinia opiera sie wlasnie na stosunku ceny do jakosci.Za polowe kwoty moze i by sie oplacalo ale za cene jaka sobie zycza w sklepach za te gitary z najnizszej polki BC Richa stanowczo odradzam.
włąsnie,pytanko,od jakiej serii sie porzadne b c rich zaczynają ? :>
Chciałbym dostac 2 miejsce ;F
ja tam sie na gitarach nie znam, ale wydaje mi sie ze wzornictwo to raczej sprawa drugorzedna i generalnie mozna sobie gitare pomalowac jak akurat pasuje i nie wplynie to na jakosc grania...